Ai – Online tool

Zeg dat wel ai, je kunt het bestand in het juiste format aanleveren terwijl er toch echt gevraagd wordt om een EPS, AI of een vectoren bestand. Begrijpelijk dat je niet weet wat dit is als je er niet dagelijks mee werkt. Het is voor WEBBER interactief een kleine moeite om deze bestanden aan te leveren, maar we hebben nog een betere oplossing. Lees snel verder!

 

Het is een kleine moeite voor ons om een bestandsformaat aan te leveren. Belangrijk dat je deze dan goed bewaart, voor als je hem vaker nodig hebt. Ook wordt ons vaak gevraagd of we een bestand kunnen omzetten in een ander format omdat het anders niet aan de specificaties van de leverancier voldoet. Natuurlijk is dat geen probleem, maar laten daar nu hele goede online tools voor beschikbaar zijn!

We krijgen namelijk regelmatig de vraag of we bestandjes kunnen omzetten en/of aanleveren. Dat kan vaak alleen maar met Photoshop of Adobe Illustrator, wat bijna niemand heeft omdat het een prijzig pakket is om bestanden te converteren, of Paint (waar je eigenlijk verder niets mee kan). Onze ervaring en kennis van design biedt daarin veel mogelijkheden, maar hoe leuk is het als je het ook soms zelf kunt?

Bewaar daarom de volgende link goed: https://www.photopea.com. Een gestripte versie van Photoshop welke gewoon online te gebruiken is! Ideaal dus. Ook leuk als je je creativiteit eens de sporen wil geven.

PS Ai staat overigens in dit geval voor Adobe Illustrator en niet Artificial Intelligence.

Reageren?

Wij vinden het leuk om te weten wat anderen van onze berichten vinden dus wees niet bang om te reageren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *