gewoon bellen 040-2368010. we bijten, meestal, niet ;)

#trots op

Best Practice Advies

Best Practice Advies had al een website. Dat hebben de meeste bedrijven gelukkig tegenwoordig. Ze waren zich er echter ook van bewust dat een website veroudert.

Best Practice Advies

Best Practice Advies

Best Practice Advies had al een website. Dat hebben de meeste bedrijven gelukkig tegenwoordig. Ze waren zich er echter ook van bewust dat een website veroudert. De techniek waarmee websites gebouwd worden en de techniek waarmee ze bekeken worden (de browsers) verandert snel. Dit biedt in rap tempo meer mogelijkheden, meer kansen. Daarom klopten ze bij WEBBER aan. Samen zijn we tot een nieuw design gekomen en hebben we in goed overleg en in goede samenwerking een nieuwe site voor ze gebouwd.

We kunnen zelf wel heel hard roepen dat we goed met onze klanten samenwerken en mooie dingen maken, maar hoe gaaf is het als klanten dat zelf vertellen. EvertWim van Dijk was bereid om de samenwerking met WEBBER te woorden in een mooie video waar we beretrots op zijn. Bekijk het filmpje van EvertWim hier.

Ondertussen helpen we ook weer klanten van Best Practice Advies met het verbeteren van hun online aanwezigheid. Win-win zeg maar.

Best-Practice_Evert-Wim-van-Dijk-1

EvertWim van Dijk

Directeur

Ik ben trots op de prettige samenwerking met WEBBER. Ik vond het ook een eer om voor WEBBER mijn verhaal over de samenwerking op beeld (en geluid) te mogen vertalen. Zie hierboven het filmpje.