gewoon bellen 040-2368010. we bijten, meestal, niet ;)

#trots op

MyHome

Een huis zoeken op je mobiel is omslachtig. Het kan natuurlijk wel en de bestaande woning-sites hebben hard gewerkt aan werkbare mobiele websites. Alleen is dat niet meer dan precies dat, een website voor de mobiel. Er is veel meer mogelijk.
Op je mobiele telefoon of tablet in no-time naar je nieuwe droom woning swipen?
WEBBER UX voor MyHome

Wij vinden jouw droomwoning

Mensen die op zoek zijn naar een woning hoeven op MyHome slechts een beperkt aantal kenmerken in te vullen (plaatsnaam, zoekgebied en budget). Via het verschuiven van icoontjes geef je aan wat jij belangrijk vindt in jouw woonomgeving: kindvriendelijkheid, bereikbaarheid voor auto, nabijheid winkels, uitgaansgebied, station, etc. Op basis van deze, door jou bepaalde, zoekcriteria worden er resultaten getoond uit de huizen-database, die mogelijk jouw droomwoning zou kunnen zijn.

De gebruiker heeft dan twee keuzes: Hot or Not. Of je vindt het wat, of niet. Meer smaken zijn er niet.

De slimme zoekmachine achter MyHome berekent vervolgens via algoritmes welke woningen uit het aanbod het beste bij deze woonwensen passen. Naar mate er meer huizen naar links (afwijzen) of naar rechts (like) geswipt zijn, krijgt de zoekmachine een beter beeld van de gebruiker’s voorkeuren en zal de kwaliteit van de suggesties verder toenemen.

Omdat MyHome werkt met een “fuzzy” zoekmechanisme, krijgt de gebruiker huizen te zien zonder keiharde filtering toe te passen, maar wel naar zowel de huis-eigenschappen en de omgeving kijkt. De zoekmachine kan dus bijvoorbeeld een passend droomhuis in een nabijgelegen dorp voorstellen als een verrassende ervaring voor de gebruiker.

Precies die manier van zoeken, via een algoritme, is vele malen leuker (en sneller) dan zelf uren lang zoeken, kijken en weer opnieuw beginnen.

Bekijk de website
WEBBER UX voor MyHome

MyHome

Wij vinden jouw droomwoning

MyHome, het nieuwe woonplatform van Nederland, heeft in WEBBER de ideale partner gevonden voor het neerzetten van de communicatie van het concept. WEBBER verzorgde naar volledige tevredenheid de look&feel van de App, de website, de print uitingen. De belangrijkste opdracht was het vormgeven van onze App. Waar moeten welke knoppen komen, welke kleur(en), wat wordt de flow van de App. M.a.w. de complete usability namen ze onder hun hoede. Het feit dat de App door de makelaars en consumenten zo goed is ontvangen is voor ons de bevestiging dat WEBBER topkwaliteit heeft geleverd.