gewoon bellen 040-2368010. we bijten, meestal, niet ;)

#trots op

PWR House

 

Wederom een mooie, krachtige website die live is gegaan! Dit keer van PWR House, een jongeren hulporganisatie in hartje Eindhoven.

Schermafbeelding 2017-12-20 om 10.36.25

PWR House

PWR House is een organisatie die zich richt op jongeren bij wie het niet meer lukt om goed mee te draaien in de maatschappij. Het kan gaan om een ontslag, niet afgemaakte opleiding of wat dan ook. De website moet dus vooral deze jongeren aanspreken. Dit houdt in mooie, krachtige beelden en goede aansprekende teksten.

De website van PWR House is ontwikkeld en gemaakt door onze nieuwe developer Jeroen! Ondanks dat er geen ingewikkelde functionaliteiten in zitten, vinden we het een mooie, krachtige website geworden.

Bekijk de website
Annefrie-van-den-Boogaard

Annefrie van den Boogaard

Algemeen Manager

Persoonlijke aandacht, betrokkenheid, deskundigheid en directe communicatie zijn termen die tijdens het traject voor een nieuwe website bij ons zijn blijven hangen en die spreken voor WEBBER. WEBBER heeft ons goed ondersteund bij het duidelijk krijgen van de wensen en eisen voor een nieuwe website. Er zijn veel gesprekken geweest, er was altijd ruimte voor een vraag en de creatieve idee├źn en constructieve inbreng was van harte welkom. Wij hebben als organisatie veel van Webber mogen leren in dit traject. We zijn trots op het eindresultaat waar WEBBER in staat is geweest om onze wensen, eisen en cultuur duidelijk te vertalen naar een krachtige website! Bedankt voor het geweldige resultaat!