gewoon bellen 040-2368010. we bijten, meestal, niet ;)

#trots op

Utimaco

De website van Utimaco is er eentje waar WEBBER trots op is. Een fijn verlopen proces, goede communicatie en een aantal productieve meetings zorgden ervoor dat er een goed eindresultaat ligt.

Utimaco logo-01

Utimaco

Die nieuwe website van Utimaco is er een waar we trots op zijn. Een soepel verlopen proces, van begin tot eind. Utimaco is een Duitse organisatie, gevestigd in Aachen en professional in Hardware Security. De website is middels een goedverlopende samenwerking ontwikkeld. Na maanden van intensieve samenwerking ligt er een resultaat waar beide partijen erg tevreden mee zijn. Bijzondere technieken die WEBBER in deze site heeft verwerkt zijn bijvoorbeeld de animaties en de herbruikbare modules.

Er is een stroke dash offset animatie gemaakt voor de boom op de homepage. De boom wordt ook wel “Tree of trust” genoemd en staat centraal voor de kern van wat Utimaco hun klanten aanbiedt. Een veilige basis / verbinding voor iedere branche. Elke tak van de boom staat symbool voor een product of dienst welke tot in de wortels wordt beveiligd middels de HSM van Utimaco. Om deze gedachte goed tot uiting te brengen, is er een stroke dash offset animatie van gemaakt waarbij de pulsen in en van de HSM de boom inlopen.

 

Uniek aan het CMS van Utimaco is dat er een klein aantal templates zijn ontwikkeld, welke verschillend zijn ingevuld door diverse herbruikbare modules. Iedere pagina is zo opgebouwd dat deze dynamisch kan worden ingericht naar de functie van de pagina door Utimaco zelf.

Bekijk de website

 

Utimaco logo-01

Alexandra Guennewig

Director of Global Marketing

We are very pleased with the outcome of our website re-design project: The functionality and design of our new website are exactly what we have been looking for. The Webber team is easy to work with, creative and responsive. We highly appreciated their professional approach and the close collaboration throughout the 6 month project timeframe, which eventually lead to a successful implementation.