gewoon bellen 040-2368010. we bijten, meestal, niet ;)

#trots op

Website Hal2

Hal2 als klant is een uitdaging. Het zijn zelf ontwerpers met een uitgesproken mening en goede ideeën, zeker als het op creativiteit aankomt. Om dan met een aanpak en ontwerp te komen waar ze blij mee zijn, is extra leuk. De onderscheidende, responsive website is een heel mooi voorbeeld van een bedrijf dat zich erg visueel presenteert. In beeld en geluid. Openen met video durven niet zoveel bedrijven, maar het past bij Hal2.

HAL2

Samen met HAL2 een mooiere online wereld neergezet

Hal2 is een goed op elkaar ingespeeld team. Ze maken gebruik van elkaars talenten en vaardigheden en ze inspireren elkaar. Een ruimte vormgeven is voor Hal2 iets heel persoonlijks. Ze luisteren goed naar en verdiepen zich in hun opdrachtgevers, zodat ze komen tot een persoonlijk interieur: functioneel, met de gewenste sfeer en uitstraling. Hal2 heeft duidelijk een eigen stijl die ze in dienst stellen van de opdrachtgever. Je kunt Hal2 inschakelen voor een traject van de allereerste tekening, het volledige bouwmanagement tot de finishing touch aan toe. Juist dat maakt Hal2 zo uniek. We zijn supertrots op het feit dat juist zo’n gedreven, kwaliteitsbewuste organisatie heeft gekozen voor WEBBER.

Bekijk de website
20150408_1525-bart-web1

Bart Waasdorp

Eigenaar

We kenden WEBBER al een tijdje omdat ze bij ons om de hoek zaten, zag er gezellig uit en wat ze maakten was top. Niet alleen sluit het ontwerp goed aan bij hal2, ook de nazorg van tekst, beeld en optimalisatie gebeurde zoals wij het graag zien. Ze hebben dus goed geluisterd naar onze wensen en deze met alle expertise die ze in huis hebben verwerkt in een prachtig eindresultaat. www.hal2.nl