gewoon bellen 040-2368010. we bijten, meestal, niet ;)

#trots op

Website Mijndeur

Al vele jaren werken we voor Berkvens en voor een aantal andere dochters van Xidoor, de moeder van Berkvens. De laatste tijd zijn we vooral bezig met MijnDeur. Een direct verkoopkanaal voor particulieren van aannemers/bouwbedrijven, gevoed door Berkvens. Op MijnDeur kan iemand die een nieuwbouw- of verbouwwoning koopt, direct per overgang van ruimte zijn deur kiezen. Met alle opties en mogelijkheden die daarbij horen. WEBBER verzorgt de vormgeving en techniek voor deze megaklus. Daarnaast helpen we Berkvens uiteraard graag verder met iedere vraag die ze bij ons over de schutting gooien, met plezier.

BERKVENS

Samen met Berkvens een mooiere online wereld neergezet

Toegang tot meer

Berkvens ambieert de sterkst vernieuwende totaalaanbieder te zijn van mooie, functionele en duurzame binnentoegangsoplossingen, in de segmenten woningbouw en utiliteitsbouw. Ze zijn oprecht gedreven door duurzame samenwerking met alle schakels in de keten, gericht op het continu verbeteren in het belang van de gebruikers.

Berkvens draagt bij aan jouw project: betere procesbeheersing, reductie van faalkosten en verhoging van efficiency. In hun drie moderne fabrieken wordt fors geïnvesteerd in verduurzaming en innovatie van de producten. De oplossingen van Berkvens passen perfect binnen de filosofie van Duurzaam Bouwen.

Bekijk de website
WEBBER logo

WEBBER is #trots

mee® doen

WEBBER is trots dat ze voor zo’n divers palet van klanten mag werken. Al meer dan 15 jaar bedienen we vanuit Eindhoven vol overgave onze klanten waarbij we proberen altijd een stapje extra te zetten. Verrassen, meedenken en mee doen, want we zullen écht SAMEN moeten werken met onze klanten om voorop te blijven lopen om onze doelen, én die van onze klanten, te bereiken.