gewoon bellen 040-2368010. we bijten, meestal, niet ;)

#trots op

Website The Kids Company

The Kids Company is een particuliere, professionele en flexibele organisatie die hoogwaardige kinderopvang biedt. In 1996 opende The Kids Company haar eerste vestiging in Eindhoven, 5 jaar later in Breda en in 2009 de vestiging in Waalre. “Wij blijven ontwikkelen in mensen en materiaal en binnen ons vakgebied”.

THE KIDS COMPANY

Samen met The Kids Company een mooiere online wereld neergezet

De toegewijde pedagogische medewerkers zorgen ervoor dat het op de kinderopvang “nét zo fijn is als thuis!”. Betrokkenheid is daarbij essentieel. Ze hechten daarom veel belang aan persoonlijke en professionele ontwikkeling, middels cursussen en doorgroei in verantwoordelijkheid en functie.

WEBBERmagic

Door gebruik te maken van anonieme sfeerbeelden hebben we de look-and-feel van The Kids Company over weten te dragen in een nieuwe website. De uitdaging was namelijk om een vrij traditionele layout te gebruiken (met een sidebar) om zo informatief mogelijk over te komen. De beelden moeten hieraan een huiselijk gevoel meegeven.

Verder hebben we de mogelijkheid aan de klant geboden om de website te kunnen vertalen. Expats zijn namelijk ook geïnteresseerd in het aanbod van The Kids Company.

Ook voor deze website draait het uiteindelijk om resultaat. Medewerkers bij The Kids Company staan namelijk te springen om nieuwe kinderen onderdak te bieden. Call-to-action uitingen zijn daarvoor ingezet en verspreid over de gehele website. Er is goed nagedacht over wanneer de bezoeker een contactmoment zou willen en daar hebben we op ingespeeld.

Bekijk de website

 

WEBBER logo

WEBBER is #trots

mee® doen

WEBBER is trots dat ze voor zo’n divers palet van klanten mag werken. Al meer dan 15 jaar bedienen we vanuit Eindhoven vol overgave onze klanten waarbij we proberen altijd een stapje extra te zetten. Verrassen, meedenken en mee doen, want we zullen écht SAMEN moeten werken met onze klanten om voorop te blijven lopen om onze doelen, én die van onze klanten, te bereiken.