Eindejaarsboodschap

Iedereen bedankt voor een super 2018 en op naar een geweldig 2019!

2018 zit er alweer bijna op. Het is voorbij gevlogen! We hebben bij WEBBER ook dit jaar weer hele mooie opdrachten voorbij zien komen. #trots. Via deze weg willen wij jullie allemaal bedanken voor het mooie jaar en de betrokkenheid bij WEBBER! Wij hopen jullie volgend jaar allemaal weer met net zoveel plezier te kunnen helpen als het afgelopen jaar!

Dit jaar houden we bij WEBBER de kerstgedachte in stand en geven we geen kerstpakketten of flessen wijn weg! 😉 We hebben er wederom voor gekozen een goed doel te steunen! Dit jaar hebben we gekozen voor het KWF. Iedereen kent wel iemand in zijn omgeving die te maken heeft gehad met kanker. Een slopende, vreselijke ziekte waar nog heel veel onderzoek naar nodig is. Vandaar dat wij dit een mooi en zeer belangrijk doel vinden!

Op 20 april gaat Mischa zich nog eens extra inzetten voor dit mooie doel! Hij gaat dan namelijk de Vrijthof – Vrijthof Bike Challenge rijden van het Vrijthof in Maastricht naar het Vrijthof in Hilvarenbeek! We zijn bij WEBBER allemaal super trots op hem! We willen jullie vragen een kijkje te nemen op zijn persoonlijke pagina en wellicht een donatie achter te laten. Samen staan we sterk!

Klik hier voor Mischa’s persoonlijke challenge pagina!

 

Reageren?

Wij vinden het leuk om te weten wat anderen van onze berichten vinden dus wees niet bang om te reageren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *