Hulp nodig bij het adverteren op Google? WEBBER interactief biedt graag als Google PartnerĀ een helpende hand bij het opzetten, beheren en optimaliseren van Google AdWords Campagnes. Google AdWords is het advertentieprogramma van Google waar je je producten en diensten kunt tonen aan de doelgroep. Ga samen met ons op zoek naar de juiste zoekwoorden en combinaties die zich in het interessegebied van je doelgroep bevinden en behaal meer conversie!

Adverteren op zoekwoorden

Bij Google AdWords wordt er gebruik gemaakt van zoekwoorden. Wat zijn zoekwoorden nu eigenlijk? Dit zijn woorden (short tail) of woordcombinaties (long tail) die gebruikers van Google intypen voor het vinden van de juiste informatie. Short tail zoekwoorden zijn vaak algemeen en bevatten veel zoekvolume. Long tail zoekwoorden zijn specifieker en bestaan uit meerdere woorden. Hierbij is het zoekvolume een stuk kleiner. Zodra een gebruiker op Google een zoekwoord intypt waar jij op adverteert, wordt jouw advertentie getoond. Voor ons de uitdaging om voor jou inzichtelijk te maken welke zoekwoorden aansluiten bij jouw doelgroep! Actief in Eindhoven en omgeving, staan we klaar om jou te helpen.

Verschillende soorten campagnes

Kies samen met ons als Google Partner voor Google Advertising! Wil jij een extra dimensie toevoegen aan je advertentie in deze virtuele wereld? Kies dan voor Video Advertising. Laat klanten je merk, product of dienst beleven! Heb jij een webshop en wil je graag je naamsbekendheid vergroten en meer sales genereren? Dan is Shopping Advertising iets voor jou! Wanneer iemand op zoek is naar een specifiek product dat jij in je assortiment hebt, wordt jouw advertentie getoond in de zoekresultaten. Je kunt dus direct je producten met een afbeelding aanbieden in de zoekresultaten van Google. Wil je advertentieruimte boven of onder de zoekresultaten in een zoekmachine, kies dan voor Search Advertising. Om je advertentie visueel weer te geven kun je gebruik maken van Display Advertising. Hierbij worden je advertenties getoond in de vorm van een banner met eventuele tekstlinks. Je kunt er afbeeldingen, interactieve elementen en animaties aan toevoegen. Wil jij niet achterblijven in de mobiele strijd en overal jouw klant kunnen bereiken? Kies dan voor Mobile Advertising! Hierbij kun je via verschillende manieren adverteren op mobile devices die door jouw doelgroep worden gebruikt.

Wij van WEBBER interactief in Eindhoven helpen je graag bij het opzetten, monitoren en adviseren van een campagne en delen graag onze expertise om iets moois neer te zetten en uiteindelijk meer conversie te behalen! Ben je benieuwd geworden en wil je graag samen met ons kijken naar de mogelijkheden? Aarzel niet en vraag vrijblijvend een gesprek aan!