Gratis nieuwsbrief ontwerp in Mailchimp bij nieuwe website

Kies voor WEBBER interactief als partij om jouw website te creëren en profiteer van een gratis design voor je nieuwsbrief in Mailchimp!

WEBBER deelt uit!

Is jouw website of webshop toe aan een nieuw, modern design? Wanneer je in de maanden juni of juli kiest voor een website bij WEBBER interactief, krijg je er een leuk cadeautje bij! We bieden namelijk een gratis template aan voor een nieuwsbrief in MailChimp. We verzorgen de complete opmaak en maken één template waarin verschillende mogelijkheden zijn met het gebruik van blokken. Dit wil zeggen dat kolommen, afbeeldingen en teksten afwisselend kunnen worden gebruikt. Er wordt een passende header en footer gemaakt waardoor de nieuwsbrief volledig bij je nieuwe webdesign past. Normaal verzorgen we dit ook, maar dan wordt het meegenomen in de offerte. In de maanden juni & juli, doen we dat dus helemaal gratis!

Dus, is het tijd voor actie? Vraag een offerte aan en wie weet geniet je binnenkort van een gratis nieuwsbrief template. Kun je van die bespaarde centjes lekker op vakantie :-). Ideaal!

Bel nu Mail nu

Reageren?

Wij vinden het leuk om te weten wat anderen van onze berichten vinden dus wees niet bang om te reageren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *