Het jaar 2017 in vogelvlucht!

Het jaar 2017 was weer een bijzonder jaar. Allerlei leuke, nieuwe projecten zijn weer op ons pad gekomen. Nieuwsgierig wat precies?

Het jaar 2017 zit erop! Allerlei leuke, nieuwe werkzaamheden zijn weer op ons pad gekomen. We hebben websites ontworpen, gemaakt en live gezet. Maar ook social media, Google Adwords, nieuwsbrieven of andere campagnes voor klanten. Daarbij komt nog het plezier in het vak en de humor onderling, wat het jaar helemaal een succes maakt! We hebben dan ook veel zin in een net zo’n succesvol 2018. En voor nu:

Fijne feestdagen en alvast een gelukkig nieuwjaar!

1 – Nieuwe website Utimaco

Utimaco is een project van Duitse afkomst, waarbij WEBBER de gehele nieuwe website heeft ontwikkeld. Een fijn verlopen proces, goede communicatie en een aantal productieve meetings zorgden ervoor dat er een goed eindresultaat ligt.

2 – Talloze blogs met info

Wij vinden het leuk om onze ervaringen en verhalen te vertellen. Dat doen we om onze passie voor ons vak te onderstrepen. We vertellen je graag meer over de onuitputtelijke ervaring die we in huis hebben. Mede opgedaan uit eerdere werkzaamheden, maar bijvoorbeeld ook uit vakbladen of andere digitale trends. Lees onze blog!

3 – Nieuwe website Laco

De website van Laco is pas nét gelanceerd door WEBBER. Na een aantal maanden hard werken, schakelen en samenwerken is het eindresultaat live gegaan. Een stijlvolle website, boordevol programma’s en diverse sportactiviteiten. Samen met Laco zijn we trots op én tevreden met het eindresultaat.

4 – De WEBBER Kennisbank!

We vinden het belangrijk om kennis te delen. Deels doen we dat natuurlijk met onze blog, waarin actuele onderwerpen voorbij komen. Maar sinds kort hebben we ook een heuse kennisbank. Hierin leggen we voornamelijk online marketing begrippen net wat gedetailleerder uit. Lees de kennisbank!

5 – Nieuwe gezichten!

Dankzij jong bloed blijven we helemaal van deze tijd, up-to-date qua techniek, fris en fruitig. We proberen altijd dat extra stapje te zetten. Dit jaar hebben we maar liefst 4 nieuwe gezichten bij WEBBER.

 

6 – Successen meten  & delen

WEBBER zoekt samen met haar klanten naar de mogelijkheden om de online doelstellingen van onze klanten, samen, te realiseren! Hiervoor maken we rapportages uit Google Analytics en Google Adwords, afhankelijk van de doelstelling van de campagne.

7 – Facebook advertising

Social Media Marketing (ook Social Advertising of SMA genoemd) is het adverteren via social media platformen als Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn etc. Wij van WEBBER zorgen ervoor dat onze klanten meer exposure krijgen bij potentiële klanten op de sociale netwerken.

8 – Nieuwe website Ticketpoint

Ticketpoint is een aanbieder van tickets op alle gebieden. Of het nu gaat om een concert van ‘De Toppers’ of een sportevenement, de kaartjes zijn te koop bij Ticketpoint. Het gebruiksgemak staat centraal bij deze website.

9 – Social media posts

Op onze Facebookpagina en Instagram delen we onze kennis, maar ook de dagelijkse werkzaamheden bij WEBBER. Volg je ons al?

 10 – Plezier & humor onderling!

 Dat is voor ons het belangrijkste, hard werken combineren met plezier en humor!

Reageren?

Wij vinden het leuk om te weten wat anderen van onze berichten vinden dus wees niet bang om te reageren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *