WEBBER zoekt samen met haar klanten naar de mogelijkheden om de online doelstellingen van onze klanten, samen, te realiseren!

Online resultaat is (meer) conversie met jouw website of webshop

WEBBER gaat aan de slag om samen met jou, als klant, meer online resultaat te bereiken met jouw website of webshop. Alleen meer bezoekers genereren die geen gewenste actie ondernemen of meteen je website verlaten is niet wat we willen, toch? Er moet resultaat komen uit de website of webshop door meer conversie per bezoeker te krijgen!

Wat is conversie?


Conversie, in dit geval op je website of webshop, is het aanzetten van een bezoeker tot een samen vooraf vastgesteld en ingesteld doel. Een bezoeker wordt aangespoord om een bepaalde actie uit te voeren. Denk daarbij aan meer downloads, meer bestellingen of meer inschrijvingen.

Hoe bereiken we de doelstellingen?


Als we weten wat het doel van de website of webshop is, wil WEBBER samen met jou ervoor zorgen dat zoveel mogelijk bezoekers het doel gaan halen. Door de inhoud (content) goed te schrijven en te plaatsen triggeren we bezoekers van je website of webshop tot het klikken op of het invullen van gewenste elementen, zoals buttons en formulieren.

Meten is weten!


Onze klanten helpen we graag om meer resultaat uit de website of webshop te halen, daarbij is informatie over de resultaten van de samen gedefinieerde doelstellingen noodzakelijk om te kunnen sturen en, waar nodig, bij te stellen. Dit is een continu proces.  Je wilt samen weten wat optimalisatie heeft opgeleverd, welke conversie doelen zijn bereikt en welke aanpassingen nodig zijn voor de toekomst.

Ben je nu ook zo benieuwd geworden wat wij in deze voor je kunnen betekenen? Dan zouden wij het heel leuk vinden met jou in contact te komen! Zoals wij altijd zeggen: gewoon bellen! We bijten meestal niet! 😉

Bel nu Mail nu

SEO

Search Engine Optimization

Zoekmachine-optimalisatie (SEO) is het actief verbeteren en aanpassen van een (mobiele) website en webshops door het verbeteren van interne en externe factoren (techniek, content, autoriteit) om het bezoek naar de (mobiele) websites of webshops of app op relevante zoekwoorden vanuit zoekmachines te verhogen.

Google

Advertising

Google Adwords is het advertentieprogramma van Google waarmee je jouw advertentie in Google kunt laten verschijnen in de lijst met “gesponsorde koppelingen” of “advertenties”. Je adverteert bij Google Adwords op zoekwoorden.

Social

Advertising

Social Media Marketing (ook Social Advertising of SMA genoemd) is het adverteren via social media platformen als Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn etc. WEBBER zorgt ervoor dat hun klanten meer exposure krijgen bij potentiële klanten op de sociale netwerken Het gebruik van social media heeft als voordeel dat je trouwe volgers kunt krijgen.

E-mailing

Nieuwsbrieven, gratis en eenvoudig

MailChimp is een online programma waarmee je heel eenvoudig nieuwsbrieven kunt maken en versturen. De gebruiksvriendelijkheid van Mailchimp is goed te noemen. Simpel nieuwsbrieven maken en versturen aan je klanten/contacten.