Overal en altijd je klant bereiken

Overal ter wereld zijn mensen altijd ‘on the go’, ze gaan naar hun werk, ze gaan naar familie, vrienden, feestjes noem het maar op. Wil jij nou je klanten niet alleen kunnen bereiken op het moment dat ze achter hun laptop of computer zitten maar ook als ze ‘on the go’ zijn? Dan is mobile advertising perfect voor jouw bedrijf! Mobile advertising zijn advertenties die te zien zijn op allerlei mobile devices, denk aan tablets, mobiele telefoons en smartphones.

Mobile advertising is dé vorm van adverteren waarmee jij altijd en overal jouw klant kan bereiken! Deze vorm van adverteren gaat over alle manieren van adverteren op mobiele devices: het kan dus de hele dag door én bij vele mensen en dus potentiële klanten.

Mobile advertising op maat voor jouw doelgroep

Voor je aan een mobile advertising campagne begint, vinden wij van WEBBER het heel belangrijk goed te kijken naar jouw doelgroep. Welke mobiele devices gebruiken ze? Als we die vraag kunnen beantwoorden, kunnen we een advertising campagne opzetten en optimaliseren die perfect aansluit bij het gebruik van de mobiele devices van jouw doelgroep. Tegenwoordig zet Google Adwords de gemaakte advertenties automatisch goed naar het device van de gebruiker, die hem dus ziet.

Creatief adverteren met WEBBER

Onze creatief specialisten weten jou en je bedrijf perfect te adviseren over welke vorm van advertising het beste bij jouw bedrijf en de doelgroep past. Er zijn verschillende typen advertenties binnen de mobile advertising. Zo kan je bijvoorbeeld met tekst werken maar ook met afbeeldingen of een combinatie van die twee. Daarnaast is reclame in apps ook een mogelijkheid, dit kunnen bijvoorbeeld apps zijn die aansluiten bij jouw product of dienst. WEBBER denkt graag op een creatieve manier met je mee over de invulling van jouw advertising campagne. Ook helpen wij je graag deze daarna zo optimaal mogelijk te blijven inzetten.

Wij van WEBBER vinden het heel belangrijk dat we goed luisteren naar wat onze klanten willen, een persoonlijke advertentie op maat gemaakt is dus gegarandeerd! Ben je nu ook zo benieuwd geworden wat wij in deze voor je kunnen betekenen? Dan zouden wij het heel leuk vinden met jou in contact te komen voor een vrijblijvend gesprek! Zoals wij altijd zeggen: gewoon bellen! We bijten meestal niet! 😉

Bel nu Mail nu