Zoekmachine adverteren (SEA), wat is dat?

’s Werelds bekendste zoekmachine, Google, welk bedrijf wil daar nou geen vooraanstaande positie in hebben? Want een prominente aanstelling binnen Google kan veel mogelijke klanten bereiken en dat is wat je natuurlijk wil met je bedrijf! Door gebruik te maken van Google AdWords (search advertising) kunnen wij van Webber je helpen snel en makkelijk vindbaar te zijn voor je klanten, al met één enkel zoekwoord!

Door gebruik te maken van Search Advertising kun je advertentieruimte kopen boven óf onder de zoekresultaten in een zoekmachine: hierdoor bereik je een groot maar wel gericht publiek!

Search Advertising specialist

Wij van Webber zijn officieel Google Partner doordat wij een Google AdWords gecertificeerde in huis hebben die alle ins en outs van het programma kent. Daardoor kunnen wij het programma, en dus ook jouw persoonlijke search advertising, op de juiste manier uitvoeren, besturen en perfectioneren binnen de richtlijnen van Google AdWords.

De Webber search advertising succesformule

Wij geloven in onze persoonlijke succesformule om jouw campagne tot een succes te maken. Zo is elk bedrijf anders en geloven wij heel erg in authenticiteit. Wij vinden daarom persoonlijke aandacht en research heel belangrijk. Wat ook zeker van belang is, is dat jouw persoonlijke advertentie aansluit op de zoekcriteria van je doelgroep. Zo is het belangrijk onderzoek te doen naar bijvoorbeeld de juiste zoekwoorden. Deze kennis in combinatie met creativiteit maakt het een goede keuze voor Webber te kiezen als je graag gezien wil worden op Google!

Search advertising combineren

Voor sommige bedrijven kan het heel gunstig zijn search advertising te combineren met andere onderdelen zoals bijvoorbeeld display advertising of shopping advertising. Dat hangt helemaal af van de persoonlijke doelen van je bedrijf! Door search advertising te combineren met een ander onderdeel binnen Google Advertising kun je je doelgroep over de gehele linie bereiken!

Wij van Webber vinden het heel belangrijk dat we goed luisteren naar wat onze klanten willen, een persoonlijke advertentie op maat gemaakt is dus gegarandeerd! Ben je nu ook zo benieuwd geworden wat wij in deze voor je kunnen betekenen? Dan zouden wij het heel leuk vinden met jou in contact te komen voor een vrijblijvend gesprek! Zoals wij altijd zeggen: gewoon bellen! We bijten meestal niet! 😉

Bel nu Mail nu