Shopping advertising, wat is dat?

Heb jij een eigen webwinkel en wil je graag meer naamsbekendheid én hogere sales? Dan is shopping advertising echt wat voor jouw winkel! Google shopping advertising wordt ook wel PLA (Product Listing Ads) genoemd. Er zijn tegenwoordig zoveel webshops, maar als jij nou juist die webshop wil zijn die makkelijk te vinden is voor je klant en op Google, dan is shopping advertising daar een ideale oplossing voor.

Shopping Advertising houdt in dat advertenties met het product van jouw bedrijf worden weergegeven wanneer iemand naar deze specifieke producten zoekt. Ideaal dus om je concurrenten te slim af te zijn!

Shopping advertising als prijsmatcher

Als winkelier ben je bij WEBBER, als officieel Google Partner, aan het goede adres. Google shopping advertising is hét podium voor winkeliers binnen Google. Je kunt met Google Shopping als winkelier zijnde dus direct je producten mét een afbeelding aanbieden in de zoekresultaten van Google. Dit maakt het niet alleen aantrekkelijk voor jou als winkelier maar ook voor je potentiële klanten. Zij kunnen namelijk direct zien wat de prijs is en wat de leveringsvoorwaarden en specificaties van het product zijn.

Waarom uitbesteden aan WEBBER?

Wij van WEBBER kunnen ervoor zorgen dat jouw Shopping Advertising zo optimaal mogelijk functioneert. Wij kunnen er ook voor zorgen dat je met de juiste mensen in contact komt om een video of set-up voor je advertentie te maken die de kijkers niet snel zullen vergeten! Mocht je dit materiaal al wel hebben, helpen wij je graag dit zo optimaal mogelijk te benutten zodat jij met je bedrijf alles uit deze advertenties kunt halen!

Wij van WEBBER vinden het heel belangrijk dat we goed luisteren naar wat onze klanten willen, een persoonlijke Shopping Advertentie op maat gemaakt is dus gegarandeerd! Ben je nu ook zo benieuwd geworden wat wij in deze voor je kunnen betekenen? Dan zouden wij het heel leuk vinden met jou in contact te komen voor een vrijblijvend gesprek! Zoals wij altijd zeggen: gewoon bellen! We bijten meestal niet! 😉

Bel nu Mail nu