WEBBER interactief uit Eindhoven is gespecialiseerd in SEO (Search Engine Optimization). Dit houdt in dat WEBBER ervoor zorgt dat de organische vindbaarheid van jouw (mobiele) website, webshop of app verbetert. WEBBER denkt mee in de kansen en verbeterpunten van jouw (mobiele) website, webshop of app en geeft gericht advies.

Zoekmachine optimalisatie

WEBBER begint bij zoekmachine optimalisatie met drie vragen: wat is de doelgroep, wat zijn de doelen en hoe kunnen deze doelen bereikt worden met jouw website of webshop? Van begin tot eind kan WEBBER interactief de online marketing campagne verzorgen. Na het maken of updaten van een website door WEBBER, kunnen we SEO of een AdWords campagne opzetten. Deze zullen we monitoren, beheren en rapporteren. Samen willen we weten wat optimalisatie oplevert, welke doelen er zijn bereikt en welke aanpassingen er nodig zijn voor de toekomst. Meten is weten en dit is een continu proces. WEBBER interactief uit Eindhoven bereikt, samen met jou, alle doelen voor de website of webshop.

SEO teksten

Om een zo hoog mogelijke positie in Google te bereiken zijn er goede SEO teksten nodig. Teksten waar jouw klanten iets aan hebben. De teksten moeten een sterke opbouw, koppen en de juiste zoektermen bevatten. De combinatie van goede SEO teksten en een gestructureerde website geeft optimaal resultaat. WEBBER interactief uit Eindhoven biedt hoge kwaliteit SEO teksten aan. Wij zijn Google partners en zorgen met onze specialiteiten ervoor dat jouw website beter vindbaar wordt in de zoekresultaten van Google.

Google AdWords

Het doel van iedere website of webshop is om bovenaan in Google te staan. Deze eerste 4 advertenties die zichtbaar zijn, zijn de betaalde zoekresultaten van Google. Ofwel Google AdWords advertenties. WEBBER interactief kan samen met jou een Google AdWords campagne opzetten, en zo een betere zichtbaarheid in het zoeknetwerk van Google krijgen. Het is belangrijk om relevante zoekwoorden te gebruiken en deze toe te passen in de Google AdWords campagne. WEBBER interactief uit Eindhoven is Google partner en daarmee gespecialiseerd in het opzetten, beheren en optimaliseren van Google AdWords campagnes. Gericht op de juiste doelgroep en doelstellingen om zo het maximale resultaat te behalen.

Bel nu Mail nu