Waar licht Inspiratie verstopt?

Waar ik mijn inspiratie bij krijg is bij het zoeken naar afbeeldingen op het internet, maar ik denk dat er nog veel meer manieren zijn om inspiratie te krijgen. Wat is jou manier in het zoeken naar inspiratie? Zou jij het internet ook gebruiken of misschien liever de natuur?

Het is heel frustrerend als je even niet weet wat je als stijl wilt gaan gebruiken in een webpagina of misschien wel iets heel anders. Ik ben op zoek naar een andere manier om aan mijn inspiratie te komen. Het zou heel mooi zijn als je met elkaar tot een andere manier kan komen.

Met deze combinaties zou je het uiterste uit een ontwerp kunnen halen, is mijn mening. Op mijn snuffel stage bij het bedrijf “ Webber” kon ik meekijken hoe zij met bepaalde dingen omgingen. Ik heb daardoor ook veel geleerd over hoe het er aan toegaat in een bedrijf en om inspiratie van elkaar te krijgen. Je hebt elkaar namelijk nodig in een bedrijf.

Bij WEBBER heb ik kunnen observeren hoe dat dus gaat, daar heb ik ook weer inspiratie uit gekregen, en nu probeer ik dat door naar jou manier te vragen. Hoe doe jij dat nou en waar of waarop.

Reageren?

Wij vinden het leuk om te weten wat anderen van onze berichten vinden dus wees niet bang om te reageren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *