WEBBER in een nieuw jasje

Zijn jullie niet pas geleden verhuisd, hoor ik je denken? Ja, dat klopt! Toch hebben we sinds vorige week een nieuw kantoor. We zijn nog steeds te vinden op het altijd gezellige Sectie C, maar nu in een ander gebouw. Hier hebben we letterlijk meer ruimte en dus ook meer ruimte voor creativiteit. Ons kantoor heeft een nieuwe, frisse uitstraling gekregen met een eigentijdse twist.

Bij een nieuwe locatie hoort een nieuw interieur natuurlijk! Voor ons nieuwe kantoor zijn we gegaan voor een combinatie tussen tweedehandse, eigentijdse items gecombineerd met industriële invloeden. Omdat niet altijd alles nieuw hoeft te zijn, zijn we ook langs gegaan bij kringlopen en adresjes via Marktplaats. Dit past natuurlijk binnen de huidige tijdsgeest waarbij we ook aan het milieu moeten denken. Er zijn immers al spullen genoeg op de wereld!

Opvallende, tweedehands, voorwerpen in ons nieuwe kantoor zijn de Globebar en de Chesterfield in de kleur “WEBBER green”. De Globebar is een klassieker. Dit whiskey barretje is een echte eyecatcher. We hebben een aantal whiskey liefhebbers in huis dus dit komt zeker van pas!

De tweede eyecatcher is de Chesterfield in de kleur, zoals wij die noemen, WEBBER green. Deze stoel ziet er niet alleen super mooi uit maar deze zit ook nog eens heerlijk. De Chesterfield is niet meer weg te denken; de evergreen onder de meubels!

Natuurlijk is de welbekende voetbaltafel met ons mee verhuisd! Deze kon natuurlijk niet ontbreken op de nieuwe locatie. Dus ook hier, op Daalakkersweg 10, zal het geschal van onze competitie niet gaan ontbreken!

Benieuwd geworden naar onze nieuwe locatie? Kom gerust een keer kijken! De koffie, thee of iets anders 😉 staat altijd voor je klaar!

Reageren?

Wij vinden het leuk om te weten wat anderen van onze berichten vinden dus wees niet bang om te reageren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *