De User Interface (UI). SUPER belangrijk. Het bepaalt voor het grootste deel hoe een site of app eruit ziet. Een goede UI zorgt er namelijk voor dat je website of (web)app aansluit bij je huisstijl, je overige uitingen, je totale communicatie. Dit betekent inlezen, gesprekken voeren met de klant, schetsen en testen.

Ontwerpen van de User Interface (UI)

Een User Interface ontwerpen is daarom ook veel meer dan mooie plaatjes maken. Alle pagina’s en schermen moeten op elkaar afgestemd worden, moeten aansluiten qua kleur-, letter- en stijlgebruik. Iedere pagina moet dus bekeken worden, je begrijpt wel dat dat tijd kost wanneer je dat goed wil doen.

Kleuren van knoppen, grootte van lettertypes, de verhouding van beeld en tekst. Het moet allemaal kloppen. Bij WEBBER hebben we er een sport van gemaakt om dit tot kunst te verheffen. Naast functioneel vinden we namelijk dat het er ook mooi uit moet zien. Functie en vorm gaan bij ons hand in hand.

We kunnen daarom ook met trots roepen dat wij bij WEBBER samen met onze klanten een mooiere online wereld creƫren.

Ben je nu ook zo benieuwd geworden wat wij in deze voor je kunnen betekenen? Dan zouden wij het heel leuk vinden met jou in contact te komen voor een vrijblijvend gesprek! Zoals wij altijd zeggen: gewoon bellen! We bijten meestal niet! ?

Bel nu Mail nu