Ben je van plan een compleet nieuwe website laten maken? Denk dan eens aan WEBBER! We maken prachtig webdesign. Ga je een website laten maken, dan is het natuurlijk prettig als je vooraf weet waar je aan toe bent qua kosten. We werken via een stappenplan waar we per onderdeel aangeven welke werkzaamheden er nodig zijn om aan jouw wensen te voldoen met telkens een vaste prijs. Geheel transparant, geen onverwachtste kosten achteraf! We combineren een uniek design voor jouw website met gebruiksvriendelijkheid én leggen 100% focus op SEO, oftewel zoekmachine optimalisatie.

Bij WEBBER werken we vanuit de krachtige overtuiging “mee doen”. Wij gaan ervoor om samen met jullie het beste resultaat te behalen. Wil je hier iets meer over weten, check dan onze online wereld op www.webber.nl, waarom we dit vinden en hoe we dat voor jullie kunnen doen.

De organisatie van WEBBER Interactief:

WEBBER Interactief bestaat uit 10 vaste medewerkers. De broers Mischa en Wino van Lieshout zijn de eigenaren van WEBBER. Mischa is samen met collega’s verantwoordelijk voor alle visuele uitingen (ontwerp, UX, UI etc.), Wino zorgt voor de planning en organisatie. Als laatste, maar zeker niet de minsten, werken er bij WEBBER een leuke club van webdevelopers (frontend/backend) en zij dragen zorg voor de ontwikkeling van de websites, webshops, applicaties en Content Management Systemen (CMS).

Ben je nieuwsgierig geworden, wil je meer informatie of een vrijblijvend gesprek kom een keertje langs om kennis te maken!

 

Bel nu Mail nu