#trots op

Halsten

Wauw! Wat een mooie website is dit geworden. Bij WEBBER interactief hebben we de website voor Halsten mogen maken. En dit was er niet zomaar eentje, nee deze website moest onderscheidend worden. En ja hoor, dat is die zeker! Wat deze website zo uniek en onderscheidend maakt zijn toch echt wel de uitgebreide en grote SVG-animaties die zijn gebruikt. De grote van de SVG-animaties die zijn gebruikt kom je niet vaak tegen bij websites, daarom maakt dit het zo onderscheidend!

halsten-legal-together-logo

Halsten

Halsten is het gevolg van een puzzel, waarmee eigenlijk al meer dan 20 jaar geleden is begonnen. De puzzel en de puzzelstukjes, oftewel: waarom een nieuwe manier van werken ontwikkelen? De vraag hoe je de dienstverlening, flexibele capaciteit en kennis van zaken van de advocatuur combineert met lagere drempels. Ervoor zorgen dat de voordelen van de bedrijfsjuridische manier van samenwerken continue beschikbaar zijn en blijven. Het mensenwerk, de mensen en de middelen die het werk doen en mogelijk maken. De voordelen van de nauwe samenwerking van bedrijfsjuristen met hun organisaties omzetten in de structuur, zodat ze, als dienstverlener dat ook als een dienstverlener kunnen bieden. En als laatste de voordelen van het klassiek gildesysteem qua kennisontwikkeling, status en mogelijkheden vatten. Dit is de puzzel die Halsten opgelost heeft. Het bij elkaar verzamelen van de verschillende voordelen!

 

En dit verhaal is wat wij van WEBBER interactief wilde overbrengen in de website. Het op een vernieuwende unieke manier doen. Het design anders dan anders maken. Een goede converterende website neerzetten. En dit is zeker gelukt!

 

WEBBER interactief bedankt Halsten voor de fijne samenwerking!

Bekijk de website
halsten-legal-together-logo

Halsten

-