WEBBER is graag een verlengstuk van uw bedrijf voor wat betreft online aanwezigheid en online uitingen. We vinden niet alleen dat wij kennis van zaken moeten hebben maar ook onze klanten. Dan pas kan je een goed oordeel geven over de kwaliteit van ons werk. Wij geven regelmatig trainingen / colleges om dit te bewerkstelligen.

Jouw kennis vergroten op de WEBBER academy

Wij vinden het belangrijk dat we onze klanten de mogelijkheid bieden zich te verdiepen in de kennis van online aanwezigheid en het vergroten van deze kennis. Daarom hebben we een aantal trainingen ontwikkeld om deze kennis met jou te delen op onze enige echte WEBBER academy!

Ben je nu ook zo benieuwd geworden naar onze WEBBER academy? Dan zouden wij het heel leuk vinden met jou in contact te komen! Zoals wij altijd zeggen: gewoon bellen! We bijten meestal niet! ūüėČ

Bel nu Mail nu

Webdesign

Waar houden we rekening mee bij het ontwerpen van je nieuwe website, applicatie of webshop? De online ontwikkelingen volgen elkaar in snel tempo op. Voor jou als ondernemer is dat bijna niet bij te houden. Wat voor invloed heeft Design op je website?

Webshop

De online ontwikkelingen volgen elkaar in snel tempo op. Voor jou als ondernemer is dat bijna niet bij te houden. Om bij te blijven ben je eens in de zoveel tijd toe aan een nieuwe website. Waar moet je dan op letten, wat zijn de nieuwste ontwikkelingen en/of technieken, welke afwegingen zijn er te maken?

SEO

In een dagdeel nemen we je mee langs de belangrijkste SEO zaken waarbij de optimalisatie mogelijkheden voor je website besproken worden. We leggen daarbij uit wat de mogelijke stappen zijn voor aanpassingen om beter gevonden te worden. Aan het einde van de workshop ben je in staat optimalisaties voor de zoekmachine uit te voeren en weet je hoe je kunt inspelen op ontwikkelingen vanuit belangrijke zoektermen.

Google Analytics

Bij het opleveren van jouw website/webshop wordt vaak de Google Analytics tracking code geplaatst. Deze gratis tool geeft een groot inzicht in het gebruik van jouw website/webshop door je potenti√ęle klanten.¬†We begrijpen dat de grote hoeveelheid aan informatie die Google Analytics geeft in eerste instantie af kan schrikken en de drempel tot gebruik ervan kan verhogen.

Google Adwords

Wino van Lieshout, mede eigenaar van WEBBER Interactief en Google Partner neemt u mee langs de belangrijkste zaken voor het opzetten, onderhouden en optimaliseren van een Google Adwords campagne. Google Adwords is een online advertentieplatform dat veel mogelijkheden biedt. Door de vele mogelijkheden is het Google Adwords systeem uitgebreid en complex. In de praktische training wordt uitgelegd hoe je op een goede manier kunt adverteren met Google Adwords met de nadruk op de hoofdzaken uit het Adwords systeem.