#trots op

Webshop Publica Menucards

Tot in de jaren 80 was een menukaart een noodzakelijk kwaad met een puur functioneel karakter. Het gevolg was een standaard bruine of bordeauxrode menumap, met een voorspelbare inhoud. Als je in die tijd wat anders wilde, was je op jezelf aangewezen. Totdat Publica het in 1984 tijd vond om haar eigen ideeën te gaan realiseren. De menukaart als een belangrijk onderdeel van je presentatie; een serieus visitekaartje.

PUBLICA

Samen met Publica Menucards een mooiere online wereld neergezet

Via de webshop kunt u een geheel eigen menukaart samenstellen, met uw persoonlijke logo, naam en/of print. Publica beschikt over een zeer grote voorraad menumappen, in diverse kleuren, formaten, materialen en systemen. Daarnaast beschikken ze over een geheel eigen ontwerpstudio. Omdat ze alles in eigen beheer produceren, kunnen ze een zeer ruimdenkende partner blijven. De menukaarten uit voorraad hebben snelle levertijden en zijn altijd aantrekkelijk geprijsd.

Al 30 jaar geven ze een eigen, unieke invulling aan het begrip menukaart. Het assortiment is onlangs weer uitgebreid met o.a. wijnkaarten, dessertkaarten, koffie- en drankenkaarten, rekeningmapjes tot zelfs placemats, hotelinformatiemappen en conferentiebladen. In die 30 jaar heeft Publica een behoorlijke reputatie opgebouwd en zijn ze een ‘driesterren’ partner geworden binnen de Europese topgastronomie en een gewaardeerd leverancier in de hotelbranche! Hoe leuk is het om daarvoor te mogen werken.

Bekijk de website
publica-vierkant

Hans Janus

Directeur / eigenaar

In de online wereld waarin wij actief zijn, is onze webshop het belangrijkst. De prestaties tellen zwaar mee. Het is voor ons van levensbelang dat onze site goed en duidelijk functioneert. Daarin hebben ze bij WEBBER goed mee gedacht en pro-actief gehandeld. We zijn inmiddels over naar Magento, meteen de laatste versie, 2.1. Daar zijn we heel erg blij mee. Echt een groot verschil met onze eerste webshop. Ook de usability hebben ze drastisch onder handen genomen.