Natuurlijk veranderen het web en de webgebruikers door de tijd heen, maar ook websystemen en beveiligingen veranderen.

Door innovaties komen er elke dag nieuwe, verbeterde technieken op de markt, maar ook elke dag worden er een paar gekraakt en misbruikt. Dit verandert constant. Het is daarom heel belangrijk, voor jezelf én voor je website bezoekers, dat je je website blijft vernieuwen en up-to-date houdt.

Wij van WEBBER vinden het erg belangrijk jou, als klant, bij te staan op het gebied van technisch onderhoud. Wij staan jou bij op de volgende manier: we bespreken een regelmaat af waarin we jouw website en database controleren op kwaadwillende content, beveiligingslekken en potentiële verbeteringen die we door kunnen voeren.

Hieronder een overzicht van de werkzaamheden voor jouw technisch onderhoud:

  • WordPress updaten
  • Plugins bijwerken naar de nieuwste versie
  • Beveiliging van de site en de server controleren
  • Afbeeldingen optimaliseren t.b.v. serverruimte en laadtijd
  • Een nieuwe back-up van het thema maken

APK

Naast het periodieke technische onderhoud, verzorgen we ook een complete APK voor je website. Hierin bekijken we of je site nog wel voldoet aan de laatste normen.

Ben je nu ook zo benieuwd geworden wat wij op het gebied van technisch onderhoud voor je kunnen betekenen? Dan zouden wij het heel leuk vinden met jou in contact te komen voor een vrijblijvend gesprek! Zoals wij altijd zeggen: gewoon bellen! We bijten meestal niet! 😉

Bel nu Mail nu