#trots op

De Houtwinkel Bladel

Tijdens onze samenwerking met De Houtwinkel Bladel hebben we een mooie website neergezet. Maatwerk design, passende techniek met een uniek filter en een mooi eindresultaat. En ja, daar zijn wij trots op!

logo-houtwinkel-1024x625

De Houtwinkel Bladel

De Houtwinkel Bladel is een van de websites waar WEBBER trots op is. Vier formules worden samengevoegd in één website: Houtdesigners, Hubo, Eikentuinhuis en Howik. De website is zo opgebouwd dat je op een plezierige manier door de site kunt navigeren. Het volledige aanbod is gecategoriseerd in de diverse onderdelen van De Houtwinkel: veiliger wonen, hout op maat, mooier wonen, buitenleven en sfeervol thuis. Het toffe hiervan is dat er een projectfilter in de website is gebouwd, dat projecten filtert op deze categorieën. Aan de achterkant van de site wordt gewerkt met tags, waardoor ieder project bij een apart onderdeel wordt ingedeeld.

Een ander bijzonder element zijn de blokken op de homepage. De blokken zijn dynamisch in de website en laden aspecten uit de hele site in. Dus niet alleen nieuwsberichten, maar ook verschillende diensten of vacatures worden dynamisch op de homepage getoond.

Benieuwd wat we gemaakt hebben?

Bekijk hier de website!

Webber_De houtwinkel bladel

Anton Lemmers

-