WEBBER bouwt sites en (web)apps. Van groot tot klein, uitgebreid of juist heel basic. Voor al deze uitingen geldt dat ze gebruikt gaan worden. Een bezoeker of een (web)app gebruiker zal in aanraking gaan komen met wat wij gemaakt hebben.

Deze gebruiker van de site of app is de doelgroep waarvoor we uiteindelijk, in opdracht van de klant, de klus klaren. Een site of app moet dan wel aansluiten bij de verwachting van het gebruik. Deze ervaring is cruciaal. Kom je op een site en je voelt je niet aangesproken of het is niet duidelijk wat het doel is, dan mis je direct de kans om te scoren.

Ervaring is voor het neerzetten van een goede UX belangrijk

Bij WEBBER hebben we heel wat jaren ervaring om ervoor te zorgen dat juist die ervaring direct aansluit bij je doel. Een bezoeker of gebruiker moet zijn weg vinden op een makkelijke, vriendelijke manier. Als je deze ervaring goed weet te creƫren, is de kans het grootst dat een bezoeker of gebruiker de site of app zal blijven gebruiken. Dan pas klikt een bezoeker door en/of kijkt een gebruiker verder.

De User eXperience wordt met de toename van apparaten, platformen, systemen (IoT) steeds belangrijker en daar spelen we bij WEBBER op in door onze ervaring hiermee om te zetten in passende designs. Niet alleen onze ervaring is hierin van belang, we besteden wekelijks tijd aan het op de hoogte blijven van wat er gaande is in de ontwikkelingen hieromtrent. Boeken, websites, seminars, tijdschriften, etc. en vooral ook overleg met ons team houden ons Up-To-Date.

Ben je nu ook zo benieuwd geworden wat wij in deze voor je kunnen betekenen? Dan zouden wij het heel leuk vinden met jou in contact te komen voor een vrijblijvend gesprek! Zoals wij altijd zeggen: gewoon bellen! We bijten meestal niet! ?

Bel nu Mail nu