gewoon bellen 040-2368010. we bijten, meestal, niet ;)

Interesse in een vacature, op zoek naar een stage of durf je een open sollicitatie te sturen? Aarzel dan niet. De koffie is goed, evenals de sfeer. Dat laten we je liever zelf ervaren! Neem contact met ons op voor een gesprek en- of een proef (halve) dag.

Werken bij WEBBER. Mee® doen

Op dit moment zijn we actief op zoek naar extra mensen die ons team kunnen versterken. Ben jij een junior Front-end developer of op zoek naar een stage plek, lees dan verder.

Junior Front-end developer

Kom je net van school of heb je al een paar jaar ervaring en ben je thuis in het bouwen van websites, dan zou het zo maar kunnen dat je binnenkort bij WEBBER werkt. Bouwen van websites en het beheren ervan doen wij vooral met PHP, JavaScript, WordPress, HTML 5, CSS 3 etc.. We verwachten nog wel wat meer van je, maar geven je ook de tijd om daarin ervaring op te doen en te leren van je collega developers. Je rol zal bestaan uit het ondersteunen van het bestaande team en ondertussen steeds meer te weten komen over hoe wij werken. We vinden het wel belangrijk dat je redelijk zelfstandig kan werken en dat je past in ons team. Wij houden van doorwerken maar niet teveel stress, drinken goeie koffie maar thee mag ook, met andere woorden, je moet je thuis voelen bij ons en andersom. Een proefdag hoort daarom altijd bij de procedure.

Heb je interesse? dan nodigen we je van harte uit contact met ons op te nemen voor een eerste gesprek.

Stageplek Webdevelopment

Ben je in opleiding voor een functie zoals we hierboven omschrijven, dan ben je ook van harte welkom en hebben we een hele leuk plek voor je om stage te lopen. We hebben de ambitie om voor iedere periode tijdens een opleiding iemand de kans te geven mee te kunnen draaien en veel te leren bij ons. Ben je benieuwd naar wat het is om onderdeel uit te maken van het WEBBER team? Dan zouden wij het heel leuk vinden met jou in contact te komen! Zoals wij altijd zeggen: gewoon bellen, 040-2368010, we bijten meestal niet! 😉

Bel nu Mail nu