Voordat we aan het bouwen gaan, maken we voor iedere opdracht, wanneer het een website is, een prototype. Een prototype is een schematische weergave van de website waarbij de structuur en de functionaliteit inzichtelijk wordt gemaakt.

Prototyping helpt de klant en ons om goed in beeld te brengen wat we allemaal willen gaan doen op de website. Wat wordt de structuur, waar komt tekst, waar komt beeld, welke Call-To-Action knoppen wil ik gaan gebruiken en waar? Zo maar wat vragen die we in de creatie van het prototype al willen beantwoorden.

Wat bereik je met prototyping?

De klant weet door het prototype exact welke pagina’s de nieuwe site zal bevatten en waarvoor er content moet komen. Voor ons bij WEBBER is het een vereiste dat we weten wat de functies zijn die we moeten maken en waar. Het maken van een prototype is essentieel om een webtraject op een inzichtelijke en efficiënte manier te doorlopen.

Ben je nu ook zo benieuwd geworden wat wij in deze voor je kunnen betekenen? Dan zouden wij het heel leuk vinden met jou in contact te komen voor een vrijblijvend gesprek! Zoals wij altijd zeggen: gewoon bellen! We bijten meestal niet! 😉

Bel nu Mail nu