Het ontwerpen van een website of app is het eerste waar een gebruiker je op beoordeelt. Deze eerste indruk moet dus goed zijn en moet aansluiten bij jouw identiteit. Dat beseffen wij. Vandaar ook dat we veel tijd besteden aan het ontwerpen en vormgeven van iedere pagina, ieder element.

WEBBER is een van de weinige bureaus waar design en ontwikkeling hand in hand gaan. De ontwerpers zitten letterlijk naast de ontwikkelaars. Ieder element wordt grafisch, functioneel en technisch besproken, ontworpen en gebouwd. Daardoor ontstaat er samenhang en continuïteit in jouw website!

Wat houdt het design in?

In het ontwerp/design wordt de vormgeving van de site of app bepaald. Belangrijker nog is het gebruiksgemak, de usability. Is de volgorde van de elementen logisch, kijkt en klikt de bezoeker waar we dat willen? Aspecten die er mooi uit moeten zien maar vooral ook de bezoeker aan de hand meenemen door de site of app. Erg belangrijk dus, ook voor de gastvriendelijkheid van je website!

We hebben alles in huis om onze klanten van A tot Z te bedienen. Ontwerp, Ontwikkeling, Opvolging. Ben je door al deze kwaliteiten nu ook zo benieuwd geworden wat wij in deze voor je kunnen betekenen? Dan zouden wij het heel leuk vinden met jou in contact te komen voor een vrijblijvend gesprek! Zoals wij altijd zeggen: gewoon bellen! We bijten meestal niet! 😉

Bel nu Mail nu