Ben jij opzoek naar een webdesigner in Eindhoven? Dan ben je bij WEBBER interactief aan het goede adres! Wij richten ons op webdevelopment en het webdesign van jouw nieuwe website. WEBBER interactief is een van de weinige reclamebureaus in Eindhoven waar design en ontwikkeling samengaan. Ieder deel van een website wordt op grafisch, functioneel en technisch gebied besproken. Dit zorgt voor een uniek concept, waarbij de websites die door WEBBER interactief gemaakt zijn altijd samenhang en continuïteit bevatten. Wij willen ervoor zorgen dat jouw website een groot succes wordt en aan al je eisen voldoet, daarom zijn wij het webdesign bureau dat jij zoekt!

Responsive webdesign

Websites worden steeds meer bezocht door mobiele bezoekers. Met een responsive website zorg je ervoor dat jouw website op alle apparaten goed wordt weergegeven. Of dit nou een tablet, smartphone, laptop enz. is. Het is in deze tijd superbelangrijk om een responsive webdesign te hebben. WEBBER interactief is een webdesigner in Eindhoven die ervoor zorgt dat jouw website op elke apparaat goed wordt weergegeven!  

 

WordPress webdesign

De meeste denken dat wij als webdesigners meteen beginnen aan het webdesign, maar dat is niet zo. Vaak maken we eerst een prototype, dit geeft een duidelijk overzicht welke pagina’s de website zal gaan bevatten en dus ook waar content voor geschreven zal moeten worden. Hierna is pas het design aan de beurt. Je geeft jouw wensen aan en we gaan kijken wat in grote lijnen, het nieuwe design van de website zal worden. Daarna gaan onze developers aan het werk. Vaak maken we gebruik van WordPress CMS, dit leer je erg makkelijk en is ook gebruiksvriendelijk. Hier heb je vast al eens over gehoord. WordPress is namelijk een erg populair platform. Het platform biedt veel mogelijkheden, wordt voortdurend doorontwikkeld en is stabiel. De WordPress website is hierbij altijd aangepast aan de huisstijl van jouw bedrijf. Wij zijn een webdesigner in Eindhoven waarbij jouw wensen en behoeften altijd voorop staan. We zullen ook altijd keihard ons best doen om voor jou dé ideale website te ontwikkelen!  

Bel nu Mail nu