WEBBER interactief in Eindhoven is gespecialiseerd in WordPress websites maken. Dit houdt in dat WEBBER zorgt voor de basis van jouw website in WordPress. Dit is dan gebruiksvriendelijk voor jou als ondernemer zodat je zelf bijna alles kunt aanpassen. Ideaal dus!

Wat is WordPress?

In het kort is WordPress een systeem om een blog, website en zelfs webshop te beheren. Om dit te kunnen doen heb je geen kennis van programmeertalen zoals HTML, PHP of CSS nodig. Dit komt omdat WordPress een CMS is. Bij een CMS hoef je alleen zelf tekst te schrijven op een manier zoals je die gewend bent. Dit is vergelijkbaar met tekst invoeren in Microsoft Word bijvoorbeeld. Het systeem achterhaalt vervolgens de achterliggende code. Geen ingewikkelde processen dus. Op deze manier kun je je als beheerder volledig focussen op de content.

Open source

WordPress is een gratis en open-source programma. Dit betekent voor jou dat je zelf ook mee kan helpen om te verbeteren. Ook kan Word-Press naar eigen wens aangepast worden. Doordat er veel mensen zijn die er elke dag aan werken, worden beveiligingsproblemen vaak snel uit de wereld geholpen. Handig, want op deze manier kunnen problemen niet dagenlang blijven hangen.

Wat kan WEBBER hierin voor jou betekenen?

Natuurlijk kunnen wij van WEBBER op dit gebied heel veel betekenen voor jou als ondernemer. Bij WEBBER maken we unieke custom made templates voor WordPress. In tegenstelling tot veel andere bedrijven maken wij geen gebruik van gekochte templates. De templates die we bij WEBBER maken zijn dus op maat gemaakt. Deze zijn altijd zo gemaakt dat ze aangepast zijn op jouw persoonlijke wensen. Het is zo gemaakt dat dit puur voor het beheer van de website makkelijk te onderhouden is. Als jij als klant hierin bepaalde wensen hebt kunnen we daar rekening mee houden. We proberen bij WEBBER WordPress zo variabel mogelijk in te richten zodat jij als klant alles kan veranderen. Omdat dit zo eenvoudig is kun je zorgen voor perfecte content zonder zorgen over de transcriptie erachter! Je kunt jouw boodschap dus op jouw unieke manier duidelijk overbrengen aan je klant.

Bel nu Mail nu