Wij ontwerpen, bouwen en optimaliseren websites. Wij gaan voor iedere website tot het uiterste. Een succesvolle website begint met een overtuigend design. Dit geldt ook voor een goede webshop en is dé manier om uw doelgroep te bereiken en uw producten te verkopen. Wilt u een webshop laten bouwen, dan verzorgen wij dit graag voor u.  Daarnaast maken wij uw website goed vindbaar.

Magento is al jaren één van de populairste platforms om een webshop op te bouwen en is ook uitstekend schaalbaar, dus wanneer uw onderneming groeit, groeit dit systeem eenvoudig met u mee.

Uw webdesign moet vooral duidelijk zijn en uw bezoeker aanzetten tot actie. Wij verzorgen doeltreffend webdesign dat aansluit bij uw bedrijf. Gecombineerd met wervende teksten en fantastische foto’s. Dankzij responsive webdesign is uw website op ieder apparaat (telefoon, computer en tablet) net zo effectief.

 

Ook de vindbaarheid is erg belangrijk. Scoort de website in Google? Wij controleren of zoekmachines uw website volledig begrijpen. Je website beter vindbaar maken doe je door te optimaliseren voor zoekmachines. Search Engine Optimization (SEO) noemen we dat.

Wil je meer weten over het laten maken van een webshop of wil je even sparren met een van onze experts? Bel of mail ons gerust. 

 

Bel nu Mail nu