Ben je recentelijk gestart als zzp’er of ondernemer? Of ben je al langer aan het ondernemen en toe aan een nieuwe website of webshop? Hierbij hoort natuurlijke een professionele website. Een WordPress site laten maken is dan een erg slimme keuze! We willen ervoor zorgen dat jouw nieuwe website aan jouw wensen en behoeften voldoet. Dit zorgt ervoor dat de website je nieuwe visitekaartje is!

Waarom WordPress?

Waarom een WordPress site laten maken? Ja, dat is een belangrijke vraag. WEBBER interactief geeft je hier maar al te graag antwoord op! We zullen eerst in het kort vertellen wat WordPress is. WordPress is een systeem om een blog, website en zelfs webshop te beheren. WordPress is een CMS (content management systeem), hierbij hoef je alleen zelf tekst te schrijven op een manier zoals je die gewend bent.  

Bij WEBBER interactief zijn we niet als enige fan van WordPress. Hier een aantal voordelen van WordPress:  

  1. De software is een Open Source
  2. Heet past zich aan zodat je elk type website kan maken
  3. Je kan je website opschalen en uitbreiden met thema’s en plug-ins
  4. SEO heeft prioriteit
  5. WordPress is gebruiksvriendelijk

  En zo kunnen we nog wel even verder gaan…  

 

Een nieuwe website laten maken?

Een WordPress site laten maken, daar zitten nogal wat uurtjes in. Bij WEBBER interactief beginnen we vaak met het maken van een prototype. Dit zorgt ervoor dat het direct duidelijk is welke pagina’s de nieuwe website zal gaan bevatten. Dan zal er samen met jou een custom made design gemaakt worden. Hierbij wordt het webdesign altijd aangepast naar de huisstijl van jouw bedrijf. Als de designs klaar zijn en goedgekeurd, maken we gebruik van WordPress CMS om de website te gaan bouwen. We leggen je het beheer en onderhoud hiervan uit. Dit is makkelijk om te leren en ook gebruiksvriendelijk. Superhandig dus! Dit zorgt ervoor dat je zelf makkelijk actief betrokken kunt zijn bij het beheer van de website. Wij gaan telkens opnieuw voor elke website voor het uiterste en zorgen voor een resultaat waar we trots op kunnen zijn.  

 

Ben jij nu benieuwd naar de mogelijkheden die WEBBER interactief jouw bedrijf kan bieden? Of wil je gewoon meer informatie? Neem dan gerust contact op met wij beantwoorden al je vragen!  

Bel nu Mail nu