Een Website laten maken door WEBBER interactief ?

Een nieuwe website laten maken door een Webbureau uit Eindhoven?  Wij van WEBBER Interactief helpen graag met het maken van een nieuwe website. Wij zorgen ervoor dat alle website die we maken mobiel vriendelijk zijn (we denken vanuit het mobile first principe), gebruiksvriendelijk, en dat je de mogelijkheid hebt om de website zoekmachine vriendelijk te ontwikkelen. Je website is het visitekaartje van je bedrijf en potentiële klanten kijken altijd eerst op je website om een eerste indruk te krijgen. Daarom is het van groot belang dat je een website door een professioneel bedrijf op een goede manier laat ontwikkelen. WEBBER Interactief maken al onze websites met met WordPress CMS. Dit is een CMS dat wereldwijd voor meer dan een derde van alle website gebruikt wordt en is daarmee het meest gebruikte CMS te wereld.

Hier tref je meer informatie aan over een website laten maken in WordPress.

Een nieuwe website of webshop helpt u om:

  • Website bezoekers aan te zetten tot actie of contact op te nemen
  • Website bezoekers informatie te verschaffen over je bedrijf

Onze werkwijze

  1. Prototyping Voordat we aan het bouwen gaan, maken we voor iedere opdracht, wanneer het een website is, een prototype. Een prototype is een schematische weergave van de website waarbij de structuur en de functionaliteit inzichtelijk wordt gemaakt.
  2. Design Het ontwerpen van een website of app is het eerste waar een gebruiker je op beoordeelt. Deze eerste indruk moet dus goed zijn en moet aansluiten bij jouw identiteit. Dat beseffen wij. Vandaar ook dat we veel tijd besteden aan het ontwerpen en vormgeven van iedere pagina, ieder element.
  3. Development Dit is altijd het moment waar de developer zijn hoge hoed tevoorschijn pakt en zijn koffie gaat converteren in code.
  4. Opleveren en Go Live Zo, de developer mag even uitrusten. Het project is naar zijn mening afgerond, maar eerst eens kijken of zijn collega die de requirements gaat testen er ook zo over denkt…
  5. Technisch onderhoud Door innovaties komen er elke dag nieuwe, verbeterde technieken op de markt, maar ook elke dag worden er een paar gekraakt en misbruikt. Dit verandert constant. Het is daarom heel belangrijk, voor jezelf én voor je website bezoekers, dat je je website blijft vernieuwen en up-to-date houdt.

Kijk hier voor meer info over onze werkwijze Wellicht zijn onderstaande pagina’s ook interessant?

WordPress Eindhoven Website bouwen
Webisite op maat
WordPress website

Bel nu Mail nu