WordPress is een contentmanagementsysteem (CMS) waarmee je super eenvoudig websites in elkaar kunt zetten! Als je graag gebruik wil maken van WordPress voor jouw website ben je bij WEBBER aan het juiste adres! Wij zetten de pagina voor je in elkaar en daarnaast zorgen we ervoor dat het design ervan afgestemd is op jouw wensen! Wij vinden het belangrijk dat we goed luisteren naar jouw wensen! Vervolgens kun je zelf heel eenvoudig de content aanpassen zonder dat het design hierbij verandert.

Wat is de eerste stap in het creëren van een WordPress website?

Als je besluit dat een WordPress website helemaal bij jouw bedrijf aansluit kunnen wij van WEBBER je daar perfect mee helpen. Kom langs bij ons op kantoor of wij komen bij jou langs op locatie. Wat we heel belangrijk vinden is dat we goed luisteren naar de wensen die jij hebt. Wanneer klanten op jouw website kijken moet dit direct de uitstraling van jouw bedrijf weergeven. Persoonlijke aandacht vinden we heel belangrijk. We nemen dan ook uitgebreid de tijd jou en je bedrijf te leren kennen.

Wat is de tweede stap in het creëren van een WordPress website?

Vervolgens gaan we op kantoor aan de slag met jouw wensen. Zorgen als het kiezen van een hosting of domeinnaam nemen wij je uit handen. Daarnaast zorgen we ervoor dat je goed vindbaar bent in zoekmachines als Google. Als WordPress geïnstalleerd is kan het design proces beginnen!

Wat is de derde stap in het creëren van een WordPress website?

Na de installatie gaan we aan de slag met het design. Een van de belangrijkste dingen als je het ons vraagt! Met het design kun je direct een look-and-feel neerzetten zonder hiervoor woorden te hoeven gebruiken. Omdat wij WordPress experts zijn gebruiken we eigen ontworpen designs. Deze designs zijn uniek en aangepast op jouw wensen. Wij kijken dus verder dan de standaard templates die WordPress aanbiedt!

Wat is de vierde stap in het creëren van een WordPress website?

Als het design klaar is, is de website bijna klaar om live te gaan! Het enige wat nog moet gebeuren is de content invoegen. Je kunt zelf content schrijven maar ook dit kan WEBBER voor je doen. Het plaatsen van de content idem dito. Dit kunnen wij voor je doen maar dit kun je ook zelf doen. Je bent te allen tijde in staat je eigen content aan te passen. WordPress is zo gemaakt dat een technische achtergrond niet noodzakelijk is om content aan te kunnen passen.

Wat is de laatste stap in het creëren van een WordPress website?

Als het design af is en de content toegevoegd is, is de website klaar om live te gaan! Vanaf dat moment is het voor iedereen mogelijk jouw website te bezoeken. Ook kun je vanaf dat moment op een eenvoudige manier je content aanpassen. Dit kun je zelf doen vanuit je eigen werkplek maar ook kun je dit aan ons uitbesteden. We blijven je helpen met het bijhouden van jouw website!

Ben je nu ook zo benieuwd geworden wat wij in deze voor je kunnen betekenen? Dan zouden wij het heel leuk vinden met jou in contact te komen! Zoals wij altijd zeggen: gewoon bellen! We bijten meestal niet! 😉

Bel nu Mail nu