WordPress website nodig in of rondom de omgeving Eindhoven? WEBBER interactief helpt je verder!

De tijd is daar: een nieuwe website. Misschien is de oude variant wat gedateerd na een aantal jaar, heb je zelf behoefte aan een nieuwe variant, of wellicht ben je een nieuw bedrijf of product gestart en past daar een nieuwe site bij. Bij WEBBER realiseren we websites. Voor bedrijven in of rondom Eindhoven. Maar ook als je in Utrecht zit, Amsterdam of een andere plek, werken we graag voor je. Indien het om een website gaat, werken we het liefste met WordPress. WordPress is een opensource, vrije weblog software. Matthew Mullenweg heeft de software ontwikkeld, maar inmiddels zijn er talloze developers die met het systeem werken. Het is het meest gebruikte content management systeem in de wereld, en ook wij van WEBBER zijn er goed in thuis!

Hoe werkt WordPress?

WordPress is een Multi User Installatie. Dit houdt in dat iedere gebruiker een eigen draai aan de inhoud kan geven. Door middel van thema’s, widgets en plug-ins, kun je een website volledig maken naar jouw wensen. Bij WEBBER werken we veel met WordPress. Het is mogelijk om een volledig design te laten ontwikkelen, gepersonaliseerd voor en in WordPress. Het systeem maakt namelijk gebruik van PHP programmeertaal waardoor het mogelijk is om je eigen code te gebruiken. Aan deze optie hangt vaak een duurder prijskaartje, omdat het volledig naar jouw wensen wordt gemaakt. De thema’s van WordPress bieden daarnaast ook talloze functionaliteiten waardoor je een passend eindresultaat kunt ontwikkelen. Een thema wordt geïnstalleerd via het dashboard of door het te uploaden via FTP. Diverse functionaliteiten kun je vervolgens toevoegen met plug-ins of widgets. Er zijn voor WordPress ruim 43.000 plugins beschikbaar, die je kunnen helpen functionaliteiten toe te voegen. Hetzelfde geldt voor een widget, een hulpmiddel om een sidebar of footer in te richten met extra functies.

Werkzaam in Eindhoven?

Een nieuwe website of webshop nodig in Eindhoven? Naast WordPress ontwikkelen we ook webshops met Magento. Een website draagt bij aan het totaalplaatje van een bedrijf. Het is het platform waar iemand die op Google zoekt naar informatie als eerst terecht komt. Het is dus belangrijk dat de site gebruiksvriendelijk en duidelijk is, en een stijlvolle uitstraling heeft. Bedenk maar eens hoe vervelend het kan zijn als je op een onprofessionele website terecht komt. Onderschat de kracht van het hulpmiddel dus niet en zorg dat het in orde is! Wij van WEBBER helpen je daar graag bij!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Bel nu Mail nu