Als er iets persoonlijk is en persoonlijke aandacht nodig heeft, is het wel het webdesign van een pagina. Het eerste wat mensen zien als ze je pagina bezoeken is namelijk het webdesign. Je kan dit zien als de digitale deurmat naar jouw onderneming. Met het webdesign laat je dus een eerste indruk achter, en je hebt vast wel eens gehoord van “You never get a second chance to make a good first impression”. Het is dus super belangrijk dat dit in lijn met de visie van je bedrijf is.

Onze webdesign specialisten zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends en mogelijkheden die er zijn op webdesign gebied. Natuurlijk bieden CMS programma’s zoals WordPress en Magento standaard templates aan. Het nadeel hiervan is dat je geen unieke uitstraling hebt met je bedrijf. Wij denken dat het juist heel belangrijk is om uniek te zijn in een wereld waar al zoveel aanbod is.

Hoe maakt WEBBER mijn webdesign dan uniek?

WEBBER realiseert een uniek webdesign doordat wij dit op maat maken. Maatwerk dus. We luisteren naar jouw wensen en naar wat jij nou ├ęcht belangrijk vindt. Daarna gaan we aan de slag en gebruiken we onze creativiteit om een mooi en passend design neer te zetten. Wij vinden het pas goed genoeg als jij voor 100% tevreden bent.

Design, daarbij gaat het om kleurgebruik, lettertypes, afbeeldingen, uitlijning maar denk ook aan dat een website responsive is. Dat wil zeggen dat op verschillende devices en in verschillende browsers, de website nog steeds goed werkt. Denk zelf maar eens aan hoe vervelend het kan zijn als een website op je computer wel goed werkt maar vervolgens op je telefoon niet meer. Dit willen wij dus, door middel van een goed design, voorkomen.

Hoe werkt dit dan precies?

Meestal maken wij van WEBBER gebruik van CMS systemen zoals Magento of WordPress. Voordeel van deze systemen is dat je ze zelf eenvoudig kunt aanpassen. Als je dus graag content wil toevoegen hoef je hier geen expert voor te zijn. Vaak werken deze systemen met templates maar omdat juist die persoonlijke touch zo belangrijk is, maken wij het design op maat. Het systeem blijft in principe hetzelfde werken, maar het design is maatwerk.

Zo kun je dus, als de website eenmaal live is, makkelijk de website aanpassen qua content. Het webdesign blijft dan onaangetast. Super makkelijk dus! Hiervoor hoef je geen specialist te zijn. Ben je benieuwd geworden naar wat wij van WEBBER op het gebied van webdesign maatwerk voor jou kunnen betekenen?

 

Bel nu Mail nu