Bij WEBBER staat een persoonlijke benadering hoog in het vaandel. Een standaard webdesign of template ga je bij ons niet snel tegenkomen. Wij vinden het super belangrijk dat we naar jou als klant luisteren. Elk bedrijf heeft een eigen visie en missie. Deze willen wij helemaal helder voor ogen hebben voordat we jouw website op maat gaan maken!

Een maatwerk website biedt vele mogelijkheden wat betreft het toevoegen van functionaliteiten waarbij je niet beperkt wordt tot de standaard oplossingen. Alles is dus aangepast op jouw wensen en standaard templates laten we achterwege. In programma’s als WordPress en Magento realiseren wij een persoonlijke template die aansluit bij jouw wensen. Op deze manier voorzien wij je altijd van een unieke pagina.

Waarom WEBBER voor jouw website op maat?

WEBBER heeft op allerlei gebieden specialisten in huis. Met onze jarenlange ervaring, om precies te zijn sinds 2001, weten wij precies hoe we dit aan moeten pakken. Daarnaast zijn we altijd op de hoogte van de laatste trends en nieuwste technieken. Doordat we alle specialisten op één locatie hebben zitten, kunnen we makkelijk overleggen en samenwerken. Bij WEBBER zijn we échte teamplayers.

Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan specialisten op het gebied van design. Zij willen er alles aan doen om te begrijpen wat de visie en missie van jouw bedrijf zijn en hoe zij daar het webdesign op aan kunnen passen. Ze zijn op de hoogte van wat er momenteel hip is maar ze luisteren ook naar jouw persoonlijke wensen. Tijdloos design is volgens ons namelijk ook heel belangrijk.

Ook hebben we specialisten in huis op het gebied van functionaliteit en werkzaamheid van een website. Deze specialisten kunnen ervoor zorgen dat de bezoekers optimaal gebruik kunnen maken van jouw website. Denk hierbij aan de juiste navigatie maar ook aan dat de webshop makkelijk en zonder problemen werkt. Daarnaast kunnen wij er ook voor zorgen dat je website altijd “in de lucht” blijft. Op deze manier loop je geen omzet mis door technische mankementen.

Hoe gaat WEBBER dan te werk?

Allereerst willen we jou natuurlijk ontmoeten! Kom langs bij ons op locatie of wij komen naar jou! Om elkaar goed te leren kennen, nemen wij hier alle tijd voor onder het genot van een kop koffie of thee. We willen je verhaal weten en aan de hand daarvan gaan we aan de slag. We zetten je wensen op een rijtje en we bespreken de mogelijkheden.

En wat als de website klaar is, laten we je dan helemaal los? Nee, onze kracht zit hem ook in de “nazorg” die we bieden. We blijven altijd bereikbaar voor jouw vragen. We willen dat je tevreden bent en blijft.

Bel nu Mail nu