WEBBER interactief richt zich op de vindbaarheid en het webdesign van jouw nieuwe website. Neem WEBBER interactief uit Eindhoven in vertrouwen, zodat we samen een succesvolle samenwerking aan kunnen gaan. Zo bereiken we een mooi en duidelijk eindresultaat. Dankzij de oprechte band met onze klanten in combinatie met onze expertise. We zijn vandaag de dag al bezig met jouw wensen van morgen.

Nieuw webdesign

WEBBER interactief is een van de weinige reclamebureaus in Eindhoven waar design en ontwikkelingen samengaan. Ieder deel van een website wordt op grafisch, functioneel en technisch gebied besproken. Dit betekent dat de creatief ontwerper en de technisch ontwikkelaar naast elkaar zitten. Een uniek concept! Het resultaat is dat websites die door WEBBER interactief in elkaar zijn gezet samenhang en continuïteit bevatten. Voor ons moet het design van een website logisch, functioneel, gestructureerd, goed vindbaar, gericht op conversie en origineel zijn. Een hoop eisen maar wanneer we deze samenvoegen, gaat dit voor het design van een website echt iets extra’s opleveren. WEBBER interactief zorgt ervoor dat elke werknemer op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen en binnen de markt groeien we als bedrijf steeds meer. Wij staan te springen om ervoor te zorgen dat jouw website ook een succes wordt op het World Wide Web!

WordPress webdesign

Voordat we daadwerkelijk aan het webdesign beginnen, maken we eerst een prototype. Dit zorgt ervoor dat het direct duidelijk is welke pagina’s de nieuwe website zal gaan bevatten en dus ook waar content voor geschreven zal moeten worden. Vervolgens gaan we samen met jou rondom de tafel zitten om te bepalen wat, in grote lijnen, het nieuwe design van de website zal worden. Op dit punt komt onze unieke formule van creativiteit en techniek samen. Vaak maken we gebruik van WordPress CMS, dit is erg makkelijk om te leren en gebruiksvriendelijk. Hierdoor zul je zelf, nadat de website in elkaar is gezet, ook makkelijk actief betrokken kunnen zijn bij het beheer van de website. Als het prototype dat aan het begin van het proces gemaakt is goed in elkaar zit, is het makkelijk om in WordPress een webdesign te maken, aangepast aan de huisstijl van je bedrijf. Binnen WordPress kunnen tal van functies gekozen worden waardoor makkelijke, veelgebruikte elementen op je website gebruikt kunnen worden. Maar ook de nieuwste elementen op het gebied van webdesign!

WEBBER webdesign

Al 18 jaar staat WEBBER voor creatieve vernieuwing, dat was 18 jaar geleden zo en nu nog steeds. Met ons jonge team zijn wij altijd up-to-date wat betreft de nieuwste trends en technieken. Wij hebben een passie voor het maken en afleveren van mooie producten. Wij vinden een goede band met jou als klant een heel belangrijk punt en wij blijven dagelijks op de hoogte van de nieuwste trends. Dit zorgt ervoor dat wij vandaag al bezig zijn met waar jij morgen vraag naar zou kunnen hebben. Deze vooruitziende blik noemen wij Webbermagic. WEBBERmagic is het proces dat wij hanteren. In vijf unieke stappen met een vaste structuur die ons iedere keer weer naar een mooi eindresultaat brengt. Daarnaast is WEBBER interactief ook Google Partner en zo kom je in aanmerking voor promotieaanbiedingen via Google AdWords.

Bel nu Mail nu