Adverteren met Google? WEBBER is jouw Google Partner.

Wat is Google Adwords?


Google Adwords is het advertentieprogramma van Google waarmee je jouw advertentie in Google kunt laten verschijnen in de lijst met “gesponsorde koppelingen” of “advertenties”.

Google Advertising is een advertentieprogramma waarmee je kunt adverteren in de zoekresultaten van Google. Je kunt zelf kiezen bij welke zoekopdrachten jouw advertentie getoond moet worden waardoor precies de juiste doelgroep bereikt kan worden!

Google Advertising: AdWords, adverteren op zoekwoorden

Je adverteert bij Google AdWords op zoekwoorden. Dit zijn woorden of woordcombinaties die de gebruikers van Google intypen om iets te zoeken. Zodra een gebruiker van Google een zoekwoord intypt waar jij op adverteert wordt jouw advertentie getoond.

Werkzaamheden bij het opzetten van een Google AdWords Campagne

Bij het opzetten van een AdWords Campagne voeren we onderstaande werkzaamheden uit:

 • Zoekwoordenanalyse
 • Bepalen zoekwoorden
 • Bepalen advertentiegroepen
 • Budget en maximum cpc (kosten per click) advies
 • Koppelen van AdWords aan Google Analytics
 • Instellen Google analytics doelen
 • Diverse Highlight extensies instellen
 • 2 advertenties voor desktop en 1 advertentie voor mobile per advertentiegroep
 • Geografische targeting
 • Ondersteuning openen Adwords account en opnamen in Mijn Klantencentrum Google
 • Advertentieplanning Campagne

AdWords biedt vijf verschillende vormen van advertising:

 1. Video Advertising
 2. Shopping Advertising
 3. Search Advertising
 4. Mobile Advertising
 5. Display Advertising

Lees in onderstaande blokken meer informatie over de verschillende vormen.

Ben je nu ook zo benieuwd geworden wat wij in deze voor je kunnen betekenen? Dan zouden wij het heel leuk vinden met jou in contact te komen voor een vrijblijvend gesprek! Zoals wij altijd zeggen: gewoon bellen! We bijten meestal niet! 😉

Bel nu Mail nu

Video Advertising

Hoe kun je nou beter de aandacht trekken van een breed publiek dan met video? Video is voor iedereen, zowel voor jong als oud! Het geeft een extra dimensie aan je advertentie. Video advertising is ideaal om in maar een paar seconden jouw klant te inspireren en te interesseren voor jouw merk!

Shopping Advertising

Heb jij een eigen webwinkel en wil je graag meer naamsbekendheid én hogere sales? Dan is shopping advertising echt wat voor jouw winkel! Google shopping advertising wordt ook wel PLA (Product Listing Ads) genoemd. Er zijn tegenwoordig zoveel webshops maar als jij nou juist die webshop wil zijn die makkelijk te vinden is voor je klant en op Google, dan is shopping advertising daar een ideale oplossing voor.

Search Advertising

’s Werelds bekendste zoekmachine, Google, welk bedrijf wil daar nou geen vooraanstaande positie in hebben? Want een prominente aanstelling binnen Google kan veel mogelijke klanten bereiken en dat is wat je natuurlijk wil met je bedrijf! Door gebruik te maken van Google AdWords (search advertising) kunnen wij van Webber je helpen snel en makkelijk vindbaar te zijn voor je klanten, al met één enkel zoekwoord!

Mobile Advertising

Overal ter wereld zijn mensen altijd ‘on the go’, ze gaan naar hun werk, ze gaan naar familie, vrienden, feestjes noem het maar op. Wil jij nou je klanten niet alleen kunnen bereiken op het moment dat ze achter hun laptop of computer zitten maar ook als ze ‘on the go’ zijn? Dan is mobile advertising perfect voor jouw bedrijf! Mobile advertising zijn advertenties die te zien zijn op allerlei mobile devices, denk aan tablets, mobiele telefoons en smartphones.

Display Advertising

Adverteren en daarmee twee doelstellingen binnen je bedrijf behalen? Dat kan, via display advertising! Middels display advertising kun je je bedrijf zowel meer bekendheid geven als extra verkoop realiseren. Je kunt dus je bedrijf meer op de kaart zetten en tegelijkertijd je specifieke doelgroep bereiken en zeg nou zelf, welk bedrijf wil dat nou niet?! Twee vliegen in één klap dus!