Display advertising, wat is dat?

Adverteren en daarmee twee doelstellingen binnen je bedrijf behalen? Dat kan met display advertising! Middels display advertising kun je je bedrijf zowel meer bekendheid geven als extra verkoop realiseren. Je kunt dus je bedrijf meer op de kaart zetten en tegelijkertijd je specifieke doelgroep bereiken en zeg nou zelf, welk bedrijf wil dat nou niet?! Twee vliegen in één klap dus!

Bij display advertising wordt er reclame gemaakt op internet met behulp van banners en eventueel tekstlinks. Net zoals je dat vroeger in feite deed met een advertentie in een krant of tijdschrift of bijvoorbeeld via posters in bushokjes of de supermarkt! De advertenties worden geplaatst op websites die jouw specifieke doelgroep bezoekt.

Waarom WEBBER voor je display advertising?

Wij, de experts van WEBBER, zitten dagelijks voor je klaar om jouw advertenties tot de meest opvallende en flitsende van het World Wide Web te laten behoren. Dit doen wij door gebruik te maken van onder andere dynamische & rich media banners, krachtige tekstadvertenties, pakkende video’s en nog veel meer! Om dit te kunnen realiseren werken wij samen met Google.

Het Google Display Netwerk is een netwerk bestaande uit meer dan een miljoen websites, video’s en apps waarin misschien jouw advertentie binnenkort wel wordt getoond. Door de grootte van dit wereldwijde netwerk kun je door gebruik te maken van display advertising een brede doelgroep bereiken. Wanneer je advertentie in het Google Display Netwerk wordt geplaatst heb je zelf de keuze op welke websites of pagina’s jouw advertenties weergegeven zullen worden om zo nog beter toe te spitsen op jouw persoonlijke doelgroep.

Pakkende display advertenties

Door een aantal ervaren webdesigners die werkzaam zijn binnen ons team van WEBBER hebben wij de kennis en vooral de creativiteit in huis waarmee wij jouw advertentie kunnen laten opvallen tussen andere miljoenen advertenties online. Een uitspraak waar WEBBER veel waarde aan hecht is “Today is already history…”, wat vandaag nieuw is, kan morgen achterhaald zijn. Wij blijven vernieuwen en wij blijven trendwatchen om de nieuwste trends op design gebied te blijven ontdekken.

Dat is precies dé reden waarom je jouw display advertising het beste kan uitbesteden aan ons. WEBBER maakt pakkende, vrijzinnige advertenties die met hun tijd meegaan en nooit achterhaald zullen zijn.

Bekenden én onbekenden bereiken

Doordat onze advertenties maatwerk zijn, wordt precies die doelgroep benaderd die jij met je bedrijf wil bereiken. Targeting is hierbij heel belangrijk: je kan adverteren op websites die je zelf selecteert omdat ze bijvoorbeeld onder dezelfde bedrijfstak vallen, maar ook kan jouw doelgroep geselecteerd worden door onderzoek te doen naar hun persoonlijke interesses of demografische en geografische data. Dit zorgt ervoor dat je niet alleen maar mensen bereikt die jouw bedrijf al kennen maar ook mensen die nog niet bekend zijn met jouw bedrijf.

Dit levert potentiële nieuwe klanten op! Natuurlijk is het ook belangrijk om de mensen die al wél op jouw website hebben gekeken te blijven prikkelen met dat ene product of die ene speciale dienst die jij aanbiedt. Ook daar hebben wij van WEBBER aan gedacht! Door te kijken naar eerder surfgedrag kunnen wij adverteren bij potentiële klanten die al eerder op jouw website hebben gekeken. Misschien hebben ze net even die extra prikkeling nodig om over te gaan tot een aankoop!

Wij van Webber vinden het heel belangrijk dat we goed luisteren naar wat onze klanten willen, een persoonlijke advertentie op maat gemaakt is dus gegarandeerd! Ben je nu ook zo benieuwd geworden wat wij in deze voor je kunnen betekenen? Dan zouden wij het heel leuk vinden met jou in contact te komen voor een vrijblijvend gesprek! Zoals wij altijd zeggen: gewoon bellen! We bijten meestal niet! 😉

Bel nu Mail nu