Stapsgewijs een webshop realiseren

Webshops zijn al heel populair maar ze blijven ook steeds populairder worden. De ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op.

Misschien denk jij als ondernemer vaak: kan ik dit wel bijhouden? En eens in de zoveel tijd ben je nou eenmaal toe aan een nieuwe webshop. Waar moet je nou op letten wanneer je een webshop gaat maken of je huidige webshop gaat vernieuwen?

In onze interactieve workshop doorlopen we stapsgewijs wat als leidraad gebruikt kan worden voor de realisatie van jouw nieuwe webshop.

Wij zien een webshop graag als een online etalage waarbij diensten en producten kunnen worden aangeschaft via het internet; het is dus van groot belang dat deze goed gepresenteerd worden!

Doel webshop workshop

Na het volgen van deze workshop ben je in staat zelf een stappenplan te ontwikkelen en de daarbij te maken keuzes om te komen tot de realisatie van een webshop.

De workshop bestaat uit:

  • Het stappenplan doorlopen en opstellen voor het maken van jouw shop
  • Voor- en nadelen van het ontwikkelen van een eigen template/uniek ontwerp of de aankoop van een reeds bestaand template.
  • Afwegingen die je kunt maken om wel of niet te kiezen voor open source software.
  • Welke module(s) en/of functionaliteiten passen het beste bij je?

Plaats training:

Op locatie bij WEBBER interactief, Daalakkersweg 2-48, Eindhoven

Praktische informatie:

  • 1-middag training
  • Duur: ongeveer 2,5 uur (normaliter van 14.00 tot 16.30 uur)

Ben je nu ook zo benieuwd geworden naar deze training? Dan zouden wij het heel leuk vinden met jou in contact te komen! Zoals wij altijd zeggen: gewoon bellen! We bijten meestal niet! 😉

Bel nu Mail nu