#trots op

SeBo

SeBo Interieur & Equipage, een kwalitatief hoogstaand bedrijf in de wereld van paardensport interieur. WEBBER interactief heeft door middel van een mooie samenwerking met het bedrijf een nieuwe website opgezet. Bekijk het resultaat!

sebo1

SeBo Interieur & Equipage

SeBo Interieur & Equipage, een kwalitatief hoogstaand bedrijf in de wereld van paardensport interieur. Ze ontwikkelen stijlvolle interieurs waar comfort en functionaliteit samenkomen. De wens van de klant staat daarbij altijd centraal en ze werken met de mooiste materialen. WEBBER interactief is door SeBo gevraagd een nieuwe website te ontwikkelen. Het doel? Met veelvuldig gebruik van beelden laten zien wat SeBo maakt. En volgens ons is dat wel gelukt!

De website heeft een bijzondere manier van navigeren. Met behulp van scrollen ga je namelijk naar de volgende pagina in het menu. Bovenin zijn de hoofditems zichtbaar, zodat je daar makkelijk naartoe navigeert. Daarbij zit er bij een aantal pagina’s verdieping, waar je meer informatie kunt vinden over bepaalde projecten en onderwerpen.

Bekijk de website van SEBO

sebo1

SeBo

Paardensport interieur