#trots op

Academy Bartels

 

Academy Bartels is gespecialiseerd in het ontwikkelen en organiseren van diverse activiteiten in de paarden- en dierenbranche. Enerzijds verzorgen en trainen ze verschillende wedstrijdpaarden. Anderzijds worden er met enige regelmaat events georganiseerd. Aan ons de eer om voor hen een passende website te bouwen, waarbij beide componenten van het bedrijf mooi naar voren komen.

favicon

Academy Bartels

 

Academy Bartels is een familiebedrijf dat ontstaan is uit grote liefde voor de paardensport. Met ruim 40 jaar ervaring, trainen ze wedstrijdpaarden voor het onderdeel dressuur. Daarnaast zijn ze ook mede verantwoordelijk voor diverse bekende zakelijke en publieksevenementen. Sommige evenementen worden georganiseerd op de eigen locatie ‘Landgoed Culitsrode’, andere op externe locaties.

Sfeerbeelden

WEBBER interactief kreeg de kans om de website voor Academy Bartels en voor een aantal events te ontwikkelen. Zo is ook de website voor Horse Event door ons gemaakt. Er is gekozen voor stijlvolle designs waarbij sfeerbeelden voor visualisatie zorgen. Er wordt een mooie sfeerimpressie gegeven van het bedrijf en de diensten die het bedrijf aanbiedt.

Daarnaast hebben we gebruik gemaakt van de techniek ‘Lazy load’. Lazy load wil eigenlijk zeggen dat bepaalde elementen op de website, bij Bartels gaat dit om afbeeldingen, pas worden ingeladen zodra het nodig is. Omdat het vertragend kan werken, wanneer alle beelden al op voorhand worden ingeladen, is Lazy load een oplossing om de snelheid te behouden.

Online marketing

Naast de technische ontwikkelingen, zijn ook de online marketingmogelijkheden meegenomen. De vindbaarheid in Google, advertentiemogelijkheden en andere aspecten zijn meegenomen in het ontwikkelproces. WEBBER interactief verzorgt ook regelmatig een Google Adwords campagne rondom de evenementen. Succesvolle campagnes die de ticketverkoop stimuleren.

Wat vind jij van de nieuwe website van Academy Bartels? Of ben je benieuwd naar onze andere cases? Lees dan snel verder!

Bekijk hieronder ook het verhaal van Gijs over de samenwerking met WEBBER.

Bekijk de website
logo-bartels

Academy Bartels

Dressuur training / Event management

Webber Interactief heeft Academy Bartels fijn geholpen met de ontwikkeling van de nieuwe website. Het ontwikkelen van de website maar ook online marketing aspecten zoals Google Adwords zijn vanaf het begin meegenomen in het ontwikkelproces. De flexibele werkwijze en kennis van Webber sloot goed aan bij onze wensen. Ze hebben ons dan ook flexibel en prettig geholpen aan méér dan alleen een website.