#trots op

Website BK Footwear

BK Footwear, wie kent ze niet, dachten wij. Er blijkt een hele generatie te zijn die niet van British Knights heeft gehoord. Gelukkig is dat de laatste jaren in rap tempo veranderd. BK is nu weer het wereldwijde topmerk voor skaters, boarders en sneakerlovers. Webber bouwt en onderhoudt al jaren de site/webshop. Conversie gedreven denken we mee in hoe de sales verbeterd kunnen worden en voeren dit technisch direct door.

BK FOOTWEAR

Samen met BK Footwear een mooiere online wereld neergezet

Ieder jaar tweemaal een compleet nieuwe collectie. Nieuwe schoenen = nieuwe acties. Een site als levend organisme. En zo hoort het. Een site, en zeker een shop, is iets waar je dagelijks actief mee moet zijn. Zorgen dat je site goed scoort, de bezoeker door het juiste traject laten wandelen en bijsturen waar nodig. Superleuk dus dat we dit samen met de mensen van BK mogen doen.

Bekijk de website
13582011_1017745858273833_6508087561834146734_o

Elles Welsink

Online marketeer

British Knights is een schoenen merk met sneakers en modieuze casual schoenen dat zich richt op de millennials. BK wordt wereldwijd zowel online als bij grote retail ketens verkocht. Het hoofdkantoor zit in schoenenbakermat Waalwijk dus we hadden als BK Team onze weg snel gevonden naar WEBBER voor het bouwen van onze webshop. BK heeft de laatste jaren flinke optimalisatie stappen gemaakt op het gebied van online verkoop. Webber bouwt en onderhoudt al jaren onze site/webshop. Conversie gedreven denken ze mee in hoe de sales verbeterd kunnen worden en voeren dit technisch direct door.