WooCommerce is een webshop plugin voor WordPress. Hiermee kun je dus prima een webshop opzetten. WooThemes heeft daarnaast veel WooCommerce themes en plugins gemaakt. Voor ieder wat wils! Wil jij dus in jouw website een webshop integreren. Dan kan dit met WooCommerce. Wij helpen je hier graag bij!

WooCommerce themes

Net als bij WordPress zijn er voor WooCommerce ook vele thema’s beschikbaar, maar hoe leuk is een handgemaakt design. Aangepast aan jouw wensen en de stijl die je wil uitdragen. Dit kunnen wij, net als bij WordPress, voor je doen. Wij hebben een flinke dosis creativiteit in huis waardoor er gegarandeerd een passend thema uitkomt. Daarnaast vinden wij het bij WEBBER ook belangrijk dat de webshop makkelijk te bezoeken is vanaf zowel je laptop als vanaf je telefoon. Ook moet het voor de bezoeker makkelijk zijn te betalen in de webshop en een verzendmethode te kiezen. Alles moet kloppen en op elkaar zijn afgestemd. Dat is wat wij van WEBBER willen realiseren!

WooCommerce specialist

WEBBER mag zichzelf een specialist noemen op het gebied van WooCommerce. Wij snappen dat het voor jou als ondernemer nogal een ding is, een webshop beginnen. Er komt zoveel bij kijken! Hoe makkelijk is het dan dat je een groot gedeelte van deze werkzaamheden uit handen kan geven aan een betrouwbare specialist op dit gebied?

Al jouw ideeën, wij nemen uitgebreid de tijd deze helder te krijgen. Jij komt met een idee bij ons en wij doen de uitvoering ervan. Dat is de kracht van WEBBER. Daarnaast kunnen we je ook ondersteunen op creatief vlak als je daar zelf geen helder beeld van hebt.

Het bouwen van een WooCommerce webshop

Wij zorgen ervoor dat op technisch en creatief gebied alles in orde komt voor jouw webshop. We starten met het maken van jouw persoonlijke template. Dit doen we natuurlijk pas na uitgebreid kennis te hebben gemaakt met jou en jouw ideeën. Nadat de template is gemaakt gaan we de teksten en afbeeldingen toevoegen. Dit op een manier zodat jouw webshop functioneel en overzichtelijk blijft. Vervolgens worden de knoppen op de juiste plekken gezet en zorgen we ervoor dat de betaalmethodes en verzendmethodes ingesteld worden.