gewoon bellen 040-2368010. we bijten, meestal, niet ;)

Social Media Marketing (ook Social Advertising of SMA genoemd) is het adverteren via social media platformen als Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn etc. Wij van WEBBER zorgen ervoor dat onze klanten meer exposure krijgen bij potentiële klanten op de sociale netwerken. Het gebruik van social media heeft als voordeel dat je trouwe volgers kunt krijgen.

Social advertising is simpel gezegd het gericht adverteren op social media. In vergelijking met advertenties in kranten en tijdschriften kan jij met je bedrijf online zeer doelgerichte reclame maken. De advertenties worden namelijk verspreid op basis van de persoonsgegevens die iemand invult op sociale media. Hier kun je dus veel informatie over jouw doelgroep uithalen.

Social Advertising?

Om de juiste volgers te krijgen zullen we ervoor moeten zorgen dat we bij deze doelgroep onder de aandacht komen. Daarom speelt Social Media Marketing een zeer belangrijke rol. Door het goed inzetten van dit online marketing kanaal heb je de mogelijkheid in beeld te komen bij je potentiële doelgroep.

Wij van WEBBER richten voor onze klanten advertenties in met daaraan gekoppeld een doel. Deze doelen kunnen bijvoorbeeld zijn:

  • Meer volgers van jouw bedrijfspagina
  • Bezoeken naar jouw website genereren
  • Meer inschrijvingen op je nieuwsbrief
  • Aanvragen van offertes realiseren
  • Verkoop van jouw producten verhogen

Het voordeel van Social Advertising is dat deze advertenties getoond worden aan een vooraf bepaalde doelgroep met diverse kenmerken of interesses zoals een bepaalde leeftijdscategorie, locatie, taal, opleiding, interesse in onroerend goed, etc. Ben je nu ook zo benieuwd geworden wat wij in deze voor je kunnen betekenen? Dan zouden wij het heel leuk vinden met jou in contact te komen voor een vrijblijvend gesprek! Zoals wij altijd zeggen: gewoon bellen! We bijten meestal niet! 😉

Bel nu Mail nu