Superior:

"

Superior is een High-end internet service provider. Dat wil in het kort zeggen dat websites niet in veel betere handen kunnen zijn dan bij hen. Dat is ook de reden dat wij bij WEBBER hebben gekozen om met Superior te werken.

Bekijk de website

Betrouwbare hosting en persoonlijke service is voor zowel WEBBER als SUPERIOR belangrijk.

Hosting wordt meer en meer een specialistisch werkveld. Vandaar dat WEBBER ervoor gekozen heeft voor wat betreft hosting en domeinregistraties samen te werken met een specialist op dit gebied.

De data wordt veilig op twee fysiek gescheiden locaties opgeslagen. Via een cluster van servers heb je altijd de beschikking over je e-mail en is je website uitstekend en snel bereikbaar.

De hostingpakketten worden aangeboden via het Linux-cluster van Superior. Elk hostingpakket heeft de beschikking over PHP, MySQL, FTP, POP3/IMAP-accounts en uitgebreide snapshot-backups.

Tevens houdt Superior uitgebreide statistieken bij zodat je het aantal bezoekers van je website kunt bekijken. Ook houden ze spam en virussen buiten de deur door gratis spam- en virusfiltering op je e-mailaccounts aan te bieden.