#trots op

Website Renders

Een tuin is toch vooral veel groen? Nou, dat ligt bij Renders wel anders. Renders bouwt tuinen, ontwikkelt groenplannen en is daarin vooruitstrevend en innovatief. Een eigenwijze bijpassende site vonden we bij WEBBER het beste bij hen passen. Samen met vormgeefster Marieke van der Graft (www.mvdg.nl) is het ontwerp bepaald. Een uniek design dat je niet snel vergeet.

RENDERS

Samen met Renders een mooiere online wereld neergezet

Rechte lijnen en banen vinden we al erg veel op het internet en paste niet helemaal bij Renders. Het moest wat eigenwijzer, iets unieker. Dat is gelukt. Op de site is een enkele lijn precies horizontaal. Alles lijkt te bewegen, wat wordt versterkt door het parallax effect dat we toepassen op de afbeeldingen. #trots zijn we dan ook dat Renders ons het vertrouwen heeft gegeven mee te mogen bouwen aan een unieke uitstraling.

Bekijk de website
Tom Lathouwers van Renders Tuinen. Klant van Webber.

Tom Lathouwers

Hoofd ontwerper / projectcoƶrdinator

Via Marieke van de Graft, de ontwerpster van onze huisstijl, werd ons gezegd dat we voor de website naar WEBBER moesten. Na de eerste ontmoeting was direct duidelijk waarom. šŸ™‚ Gemoedelijk, geduldig, aandachtig, geĆÆnteresseerd zijn de eerste woorden die bij me opkomen als ik erop terugkijk. In het hele traject hebben ze haarfijn aangevoeld wat we wilden, heb ik af en toe bijgeschaafd, maar zijn we tot een resultaat gekomen waar ik zeker van weet dat we daar jaren mee vooruit kunnen. Onze site is nu ook weer echt Renders.